MM Stoica a facut o criza de nervi dupa victoria FCSB-ului cu CSU Craiova: "Nu avem nicio sansa, se duce titlul unde trebuie"

Postat la: 01.04.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

MM Stoica a facut o criza de nervi dupa victoria FCSB-ului cu CSU Craiova:

Mihai "MM" Stoica, directorul sportiv al celor de la FCSB, a facut o adevarata criza de nervi dupa ce ilfovenii au invins CSU Craiova in derbiul etapei 3 din play-off. Oficialul vicecampioanei a acuzat in termeni duri arbitrajul brigazii conduse de Ovidiu Hategan, insinuand ca arbitrii au facut jocul liderului CFR Cluj.

"4-2 pentru noi. Nu mai avem nevoie de VAR (arbitraj video - n.red.) . Daca ii avem pe Hategan si pe Sebastian Gheorghe, nu mai avem nevoie de VAR. Deci vezi gol valabil, trec 30 de secunde, nu consulti VAR si totusi iti dai seama ca nu a fost gol valabil. Ce sa vedeti? A fost gol valabil. Cine era beneficiarul acestui rezultat de egalitate? Craiova? Nu. FCSB? Nu. Nici Sepsi, nici Viitorul, nici Astra. Nu se poate asa ceva!

Nu am pierdut aproape 30 de ani in fotbal ca sa nu stim sa ne uitam la un meci de fotbal. Nu poti sa arbitrezi cand e rezultat de egalitate pe tabela echidistant si cand conduce FCSB sa... nu stiu. Au fost niste faulturi la Planic, eu nu pot sa cred ca nu au fost sanctionate. Fault la Planic nesanctionat! Pai ce facem? La un momentdat nu voiau sa dea corner! Hategan si Sebastian Gheorghe nu voiau sa dea corner pentru noi. Ce inseamna asta? Pai ce sanse avem noi daca mergem la Cluj? Cum jucam, cum nu jucam, ce sanse avem?

Este inadmisibil asa ceva. Este inadmisibil. Pana nu va fi VAR in Romania, noi clar nu avem nicio sansa. Se duce titlul unde trebuie. Cum se justifica? De ce nu ies arbitrii, de ce nu iese Vassaras, de ce nu iese Deaconu sa ne spuna cum ne-a fost anulat un asemenea gol? Ne mai facem si de ras, ne bucuram ca prostii. Si dupa aceea, ca si cum ar fi consultat VAR", a acuzat Stoica la Telekomsport.

FCSB a castigat partida disputata, duminica seara, cu U Craiova, in etapa a 3-a din playoff-ul Ligii 1, si ramane in cursa pentru titlu. Intr-o atmosfera incendiara pe National Arena, "ros-albastri" s-au impus cu 3-2 la capatul unui meci extrem de spectaculos, dar eclipsat, poate, de greselile mari de arbitraj.

loading...
PUTETI CITI SI...