"Mi-am învăţat lecţia". Prima reacţie după înfrângerea Simonei Halep împotriva lui Ashleigh Barty!

Postat la: 09.01.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Ash Barty a oferit prima reacţie după ce a obţinut o victorie de moral împotriva numărului unu mondial, Simona Halep, într-o oră şi 28 de minute, în faţa propriilor fani. La finalul partidei, australianca a susţinut că şi-a învăţat lecţia şi că a fost foarte concentrată asupra acestui meci.

Simona Halep a pierdut primul meci al sezonului 2019, împotriva australiencei Ashleigh Barty, o partidă din turul doi al turneului de categorie Premier de la Sydney. A 15-a jucătoare a lumii a controlat partida, cedând conducerea o singură dată de-a lungul meciului, în setul doi, când Halep a avut 4-3, cu avantaj de un break, reuşind totodată, de-a lungul celor 87 de minute de joc, să facă alegerile juste în momentele cele mai importante.

"În sfârşit mi-am învăţat lecţia. M-a învins la Montreal, am mai învăţat la Cincinnati, dar azi am spart gheaţa, m-am gândit serios la acest meci şi chiar am avut o şansă importantă. Cel mai important lucru e că am crezut în această victorie. Am fost amândouă pe acelaşi teren. Sunt foarte fericită că am ieşit şi mi-am făcut jocul", a declarat Barty, conform apnews.com.

2-1 e scorul la întâlnirile directe, în avantaj fiind Simona Halep.

 

loading...
PUTETI CITI SI...