Maria Șarapova nu își mai revine. Șoc, în chiar primul tur la Wimbledon

Postat la: 04.07.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Maria Șarapova nu își mai revine. Șoc, în chiar primul tur la Wimbledon

Maria Șarapova a pierdut încă din primul tur al turneului pe iarbă de la Wimbledon, în fața rusoaicei Vitalia Diatcenko (132 WTA).

Jucătoarea rusă de tenis Maria Şarapova, care revenea la All England Club după după ediţii ratate, a fost învinsă de compatrioata sa Vitalia Diatcenko (132 WTA), cu 6-7 (3/7), 7-6 (7/3), 6-4, marţi seara, în prima rundă a turneului pe iarbă de la Wimbledon, al treilea de Mare Şlem al anului.

Fostul lider mondial, în prezent pe locul 22 în lume, a servit pentru meci în setul secund în care a condus cu 5-2 şi a reuşit două break-uri în decisiv, fără a le confirma. Este pentru prima oară când Şarapova pierde în primul tur la Wimbledon, unde jucase semifinală la ultima sa apariţie, în 2015.

Şarapova (31 ani) are în carieră cinci titluri de Mare Şlem, dintre care primul obţinut chiar pe iarba londoneză în 2004, şi a încheiat meciul cu o dublă greşeală, a 11-a în această partidă.

O mare surpriză a produs şi elveţianca Belinda Bencic, care a trecut în două seturi de Caroline Garcia (Franţa), a şasea favorită a turneului, cu 7-6 (7/2), 6-3.

Alţi capi de serie care au pierdut în runda inaugurală sunt Anastasia Pavliucenkova (Rusia/N.30), Petra Kvitova (Cehia/N.8).

Marți, Simona Halep, locul 1 WTA, a învins-o pe japoneza Kurumi Nara, locul 101 WTA, în primul meci de la Wimbledon 2018, cu scorul de 6-4, 6-2. "Nu ştiu cum o să fie acest turneu. Zâmbesc mult, mă simt fericită. Sunt bucuroasă să revin pe teren. A fost un vis să câştig la Roland Garros.Ştiam că trebuie să mă adun pentru acest Grand Slam. Este un turneu important şi trebuie să mă concentrez pe el. Dar după acest turneu o să am o vacanţă mare. Am nevoie de asta. Ştiu că adversara mea este foarte rapidă, loveşte plat. Trebuie doar să fiu puternică pe picioare, să fiu pregătită pentru o luptă", a declarat Simona Halep înainte de începerea turneului.

loading...
PUTETI CITI SI...