Lucescu şochează din nou: Ce spune impresarul său despre plecarea de la Dinamo Kiev

Postat la: 28.07.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

Lucescu şochează din nou: Ce spune impresarul său despre plecarea de la Dinamo Kiev

Mircea Lucescu şi-a anunţat plecarea de la Dinamo Kiev, luni la prânz, la doar patru zile după semnarea contractului cu formaţia din Capitala Ucrainei.

Decizia antrenorului român a fost atât de fermă, încât acesta a transmis şi un comunicat detaliat în presă prin intermediul prietenului său, Ovidiu Ioaniţoaia, directorul „Gazetei Sporturilor". Doar că, între timp, a mai apărut o surpriză de proporţii! Concret, într-o declaraţie oferită pentru spotmedia.ro, impresarul lui Lucescu, Arcadie Zaporojanu, a susţinut că nu se pune problema ca fostul antrenor al lui Şahtior să plece de la Dinamo Kiev, totul fiind, de fapt, o neînţelegere.

Ce a spus Arcadie Zaporojanu?

*Aceea a fost o scrisoare privată care a ajuns în presă. Fiind îngrijorat de anumite tensiuni apărute, a trimis sâmbătă acea scrisoare clubului. A vrut să spună că, dacă aduce un prejudiciu de imagine clubului, n-are rost să se complice.

*Apoi, a venit răspunsul preşedintelui Surkis, care i-a transmis că o mână de oameni nu poate să schimbe vectorul şi că au pornit la un drum. Acest răspuns i-a dat încredere lui nea Mircea şi continuă la Dinamo Kiev.

loading...
PUTETI CITI SI...