Italia acuză: meciul România - Franța a fost un blat

Postat la: 25.06.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Italia acuză: meciul România - Franța a fost un blat

Fanii italieni au fost foarte nemulţumiţi de meciul România - Franţa, scor 0-0, care a trimis ambele echipe în semifinalele CE de tineret, în detrimentul Italiei, ţara gazdă. „Biscotto (n.r. - biscuit)", un termen care defineşte meciurile ce se termină cu un scor mulţumitor pentru ambele echipe, este cuvântul cel mai întâlnit pe reţelele de socializare.

România s-a calificat pentru prima dată în semifinalele Campionatului European de tineret şi după 56 de ani la Jocurile Olimpice, în urma rezultatului de 0-0, înregistrat, luni, la Cesena, cu Franţa, în ultima etapă a Grupei C. România a câştigat grupa la golaveraj. Şi Franţa merge mai departe, în semifinale, ca echipa cea mai bună de pe locul 2.

În semifinale, joi, România va întâlni Germania, la Bologna, iar Franţa va da piept cu Spania, la Reggio Emilia. România a participat ultima dată la JO de la Tokyo din 1964. Acum, România va merge tot la Tokyo, la JO din 2020. Din Grupa A, Italia, şase puncte, golaveraj +3, spera la calificare, în cazul unui succes românesc la Cesena sau în cazul unei înfrângeri a tricolorilor la mai multe de două goluri.

loading...
PUTETI CITI SI...