Ionuț Negoiță a reușit să găsească un cumpărător pentru Dinamo. Tranzacție istorică în Ștefan cel Mare

Postat la: 14.06.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Ionuț Negoiță a reușit să găsească un cumpărător pentru Dinamo. Tranzacție istorică în Ștefan cel Mare

Mircea Rednic ar putea să devină patronul echipei Dinamo, dacă va cumpăra 51% din acțiunile clubului. Antrenorul trebuie să-i dea un răspuns lui Ionuț Negoiță până la finalul săptămânii.

Presat din ce în ce mai tare de suproteri, Ionuț Negoiță este mai decis ca niciodată să vândă pachetul majoritar de acțiuni pe care îl deține la Dinamo. Omul de afaceri a discutat datele unei tranzacții cu Mircea Rednic, antrenor care a plecat din Ștefan cel Mare la finalul sezonului. Conform gsp.ro, Negoiță i-a propus „Puriului" să plătească 3 milioane de euro pentru 51% din acțiuni, sau 3,7 miliaone de euro pentru 67% din acțiuni. Rednic are timp până la finalul acestei săptămâni ca să ofere un răspuns. Inițial, Negoiță a cerut 6 milioane de euro pentru 51% din acțiuni, dar a fost nevoit să reducă prețul la jumătate.

„Informația dumneavoastră e adevărată. Nu am să intru în detaliile afacerii, dar e adevărat că i-am propus lui Mircea Rednic să ia pachetul majoritar. Având în vedere ultimele evenimente de la Dinamo am considerat că Mircea Rednic e cel mai potrivit om în acest moment să preia clubul", a confirmat Ionuț Negoiță pentru sursa citată.

loading...
PUTETI CITI SI...