Hamilton după câştigarea titlului mondial la F1: Este ireal. Un sentiment incredibil

Postat la: 29.10.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Hamilton după câştigarea titlului mondial la F1: Este ireal. Un sentiment incredibil

Pilotul Lewis Hamilton a declarat, duminică seară, după ce a câştigat din nou titlul mondial la Formula 1, că pentru el este ireal, un sentiment extraordinar.

"Este un sentiment ciudat acum. Nu s-a câştigat acum, s-a câştigat prin multă muncă grea la multe curse. Sunt alături de Mercedes de mulţi ani, astfel că să fac asta - Fangio a reuşit cu Mercedes - este un sentiment incredibil şi ireal", a spus Hamilton. Pilotul britanic al echipei Mercedes, Lewis Hamilton, a obţinut, duminică, în Mexic, al cincilea titlu mondial în Formula 1, egalându-l pe argentinianul Juan Manuel Fangio, campion în 1951 şi 1954-1957. Doar germanul Michael Schumacher are mai multe trofee decât Hamilton şi Fangio, şapte.

Noul campion mondial a terminat etapa a XIX-a a CM de Formula 1 abia pe locul al patrulea, după ce a fost al treilea la start, însă poziţia de pe care a trecut lina de sosire a fost suficientă pentru a-i aduce al patrulea titlu de când concurează la Mercedes, al doilea consecutiv. Hamilton, 33 de ani, a câştigat primul titlu în 2008, când evolua pentru McLaren, apoi următoarele trei în 2014, 2015 şi 2017. MP al Mexicului a fost câştigat de olandezul Max Verstappen de la Red Bull.

loading...
PUTETI CITI SI...