Gigi Becali il desfiinteaza pe Costel Galca: "Lui Galca de spuneti voi ca era mare personalitate. Din inchisoare ii faceam schimbarile"

Postat la: 10.05.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Gigi Becali il desfiinteaza pe Costel Galca:

Gigi Becali s-a dezlantuit in direct la TV, unde a vorbit despre implicarea sa in alegerea echipei si a schimbarilor din timpul meciului.

Nici Costel Galca n-a ramas fara sa fie atins de Gigi Becali. Ultimul antrenor campion cu FCSB a fost desfiintat de patronul ros-albastrilor, care anunta ca si in acel an, tot el era cel care decidea tot.

"Si din puscarie comandam tot. Lui Galca de spuneti voi ca era mare personalitate. Din inchisoare ii faceam schimbarile. Da, comandam tot. Din puscarie am luat titlul, stati linistiti.

Faceam cum voiam eu pentru ca nu vreau sa intru in faliment. Eu nu vreau sa pun antrenori care sa ma duca spre faliment. Daca nu eram eu si nu ma bagam eu, se alegea praful.

La ora 11, se inchidea telefonul la puscarie. Daca sunai la 11 fara un minut, ramanea telefonul deschis inca 45 de minute si puteai sa vorbesti. Dadeam la 11 fara un minut telefon, puneam telefonul pe un scaun si vorbeam ce trebuie sa se faca. Din cauza asta s-a si schimbat regula.

Am facut schimbarile si am castigat campionatul din puscarie. Nu s-a respectat si il lasa pe Latovlevici cum am spus eu, ne calificam si in Liga Campionilor", a zis Gigi Becali la TV Digi Sport.

loading...
PUTETI CITI SI...