Echipa CN Spiru Haret a câștigat Cupa EDU de baschet între liceele bucureștene

Postat la: 10.12.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Echipa CN Spiru Haret a câștigat Cupa EDU de baschet între liceele bucureștene

Echipa de baschet a Colegiului Național „Spiru Haret" a câștigat cea de a doua ediție a Cupei EDU, care reunește cele mai bune patru echipe de liceu din Capitală și s-a desfășurat între 7-9 decembrie, la Arena de Baschet din București,. Liceenii de la Spiru antrenați de profesorul Ilie Pițigoi și-au luat astfel revanșa în fața campionilor de anul trecut, cei de la Colegiul Național „Aurel Vlaicu" (antrenor prof. Radu Dinu), după un meci strâns și jucat cu o energie de zile mari. Scorul final a fost de 62-51.

Pe locul trei al Competiției s-a situat Colegiul Național „Cantemir Vodă" (antrenor prof. Mihai Taciu), iar pe locul patru Colegiul Tehnic „Anghel Saligny" (antrenor prof. Marian Dinu). Cele patru echipe merită toate laudele pentru prestația din competiție și atmosfera pe care au creat-o, una de mare prietenie și colegialitate (rezultatele și multe imagini și informații pe facebook.com/CupaEDU).

"Această a doua ediție a Cupei EDU, prin calitatea meciurilor, numărul spectatorilor dar și personalitățile care au sprijinit competiția, ne-a bucurat și ne-a convins că suntem pe drumul cel bun în intenția noastră de a promova sportul în rândul tinerilor de liceu. Le mulțumim sponsorilor și partenerilor noștri și deja ne gândim cu mare entuziasm la ediția viitoare", a declarat Bogdan Panaitescu, de la Asociația Praxis Iuris, care a organizat evenimentul.

Parteneri oficiali ai singurei competiții de baschet dedicate liceelor din Capitală sunt Federația Română de Baschet (FRB), Inspectoratul Școlar al Municipiului București (ISMB), Direcția de Sport și Tineret a Municipiului București (DSTMB) și Clubul Sportiv Universitar Știința București. Între „ambasadorii" care au sprijinit această competiție au fost Levente Szijarto - multiplu campion național la baschet, Vlad Moldoveanu - fost căpitan al Naționalei de baschet a României, Tudor Costescu - antrenorul Naționalei de baschet și campionul României la Endurocross, Andrei Boțoacă.

Asociația PRAXIS IURIS, cupaedu.ro

loading...
PUTETI CITI SI...