De ce s-a blocat transferul lui Ianis Hagi la Spartak Moscova? Pretențiile exagerate ale "Regelui" Gică

Postat la: 11.07.2019 07:51 | Scris de: ZIUA NEWS

De ce s-a blocat transferul lui Ianis Hagi la Spartak Moscova? Pretențiile exagerate ale

Cotidianul Sport Express susține că transferul lui Ianis Hagi la Spartak Moscova s-a blocat din cauza pretențiilor exagerate ale lui Gică Hagi.

Spartak oferă maximum 10 milioane de euro, cu două mai puțin decât pretinde Viitorul, clubul la care evoluează Ianis Hagi. S-a crezut că există deja un acord între Viitorul și Spartak, iar Ianis Hagi va evolua la clubul moscovit. Totuși, afacerea este departe de a fi reglată. Cele două părți încă negociază, și la suma de transfer, și la salariul jucătorului în vârstă de 20 de ani.

Ziariștii ruși au dezvăluit cifrele tratativelor. Inițial, Spartak și Viitorul se înțeleseseră pentru 10 milioane de euro (8 milioane fix, plus două milioane bonusuri de performanță), a scris cotidianul Sport Express. Iar Ianis urma să câștige anual din salariu 1,3 milioane net.

Numai că, susține Sport Express, Gică Hagi nu mai e mulțumit nici de oferta pentru club, nici de contractului jucătorului. Ar cere 12 milioane de euro suma totală a tranzacției și două milioane salariu pentru Ianis.

Antrenorul Oleg Kanonov insistă ca transferul să se realizeze cât mai repede, echipa sa debutează în noul campionat chiar sâmbătă (acasă, cu Soci), dar Spartak ezită încă. Șefii clubului nu sunt convinși că trebuie să mai ridice oferta.

 

 

loading...