Cum l-a convins Răzvan Burleanu pe Mircea Lucescu: Detalii incendiare de la negocieri. Nimeni nu ştia aceste lucruri

Postat la: 06.08.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

Cum l-a convins Răzvan Burleanu pe Mircea Lucescu: Detalii incendiare de la negocieri. Nimeni nu ştia aceste lucruri

Ies la iveală detalii incredibile din interior. Răzvan Burleanu a fost şocat de Mircea Lucescu. În primă instanţă, antrenorul l-a refuzat pe preşedintele. Apoi, au urmat trei ore şi jumătate de discuții infernale, la capātul cărora Burleanu a ieşit bulversat. Asta deşi l-a făcut pe Lucescu să se răzgândească şi să preia naționala.

Argumentele lui Lucescu, extrem de variate, păreau imposibil de întors. Şeful FRF avea pregătit şi un discurs de mulțumire şi de reorientare spre un alt antrenor. Burleanu ar fi fost şocat de uşurința cu care „Il Luce" a trecut de la fatalism şi viziune negativă la o zonă de speranță şi credință că naționala României poate face un pas în față cu el selecționer. La final, Lucescu a spus „Da". Burleanu nu ştie însă dacă a angajat un selecţioner pesimist sau optimist. Lucescu va fi prezentat în calitate de selecționer al României, deși a refuzat să ofere declarații suplimentare imediat după ce a părăsit sediul FRF.

"Federația o să facă un anunț. Nu fac niciun fel de declarație. Pa, pa. La revedere", a spus Mircea Lucescu, după încheierea negocierilor cu FRF. Mircea Lucescu va bifa al doilea mandat de selecționer la naționala României și al treilea din carieră. S-a aflat și pe banca Turciei în intervalul august 2017 - februarie 2019. La prima reprezentativă a României va reveni după o absență de 38 de ani! Din noiembrie 1981 și până în octombrie 1986 a fost „Il Luce" responsabil de echipa națională.

loading...
PUTETI CITI SI...