Crina Pintea, pivotul echipei nationale, prima reactie dupa esecul cu Rusia: "Puteam sa dau 100 de goluri..."

Postat la: 15.12.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Crina Pintea, pivotul echipei nationale, prima reactie dupa esecul cu Rusia:

Crina Pintea s-a declarat extrem de dezamagita dupa esecul cu Rusia, scor 28-22. Pivotul echipei nationale a spus ca putea sa dea 100 de goluri de pe semicerc, dar avea nevoie de mai multe pase.

"Dezamagitor, da. Cred ca puteam mult mai mult, dar atat s-a putut astazi. Meciul are 60 de minute, cum spun mereu, trebuie sa joci pana in ultima secunda. Sincer, fetele au fost foarte motivate, poate prea motivate. Poate am dat in partea cealalta, nu stiu! Cred ca puteam, dar nu asa, doar sa spui ca vrei. Ne-am impotmolit in ambele faze, nu ne-am aparat bine, ne-am grabit in atac, am gresit individual si asta a fost. E greu, normal ca s-a vazut lipsa Cristinei, doar ca si noi, toate fetele...Nu vreau sa gasesc scuze, dar cred ca am fost prea motivate. Toate stim unde am gresit! Sincer nu ma mai gandesc, sunt foarte optimista de felul meu, dar trebuie sa avem o alta atitudine, sa jucam tare si sa ne aparam bine. Fara aparare nu faci nimic! Aparare si alergare! Daca nu alergi...

Cristina e mereu alaturi de noi, ne-a incurajat si ne-a sustinut, ne-a spus ca a fost bine. Doar ca a doua repriza nu a fost asa, s-au dus cu inca un gol, inca un gol. Nu poti tine asa la nesfarsit daca nu inscrii. Acolo, pe semicerc, puteam sa dau 100 de goluri. Dar am nevoie de o minge, nu pot face magie! Sunt de opt ani la nationala, dar e prima data cand intru in primele patru la un European, nu stiu daca mai avem sansa asta. Fetele au incercat sa-mi dea mingi, am fost de multe ori libera, dar e greu...E greu!", a spus Crina Pintea, la finalul meciului cu Rusia.

loading...
PUTETI CITI SI...