Cosmin Contra: E posibil să-l aduc pe Gnohere la naţionala României

Postat la: 24.08.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Cosmin Contra: E posibil să-l aduc pe Gnohere la naţionala României

Atacantul celor de la FCSB, Harlem Gnohere, traversează o perioadă foarte bună, iar selecţionerul Cosmin Contra ar fi dispus să-l cheme la naţională, condiţia fiind ca "Bizonul" să mai slăbească, scrie Mediafax.

"Omrani şi Gnohere sunt fotbalişti care au un randament extraordinar. I-am spus 'Bizonului', când am fost în Olanda, că trebuie să mai dea câteva kilograme jos. Ar trebui să ajungă pe la 90. Ar fi mult mai eficient în acel moment.

Apoi e posibil să îl aduc la naţională. De când a venit în România s-a descurcat fără oscilaţii, a fost constant în evoluţii, atât la Dinamo cât şi la FCSB. Nu ar fi o problemă naturalizarea. Noua legislaţie permite să o facem în câteva luni, în regim de urgenţă", a spus Contra, la Digi Sport.

Gnohere a fost golgheterul Ligii 1 sezonul trecut, alături de Ţucudean, iar acum e cel mai bun marcator al FCSB-ului, având cinci goluri în patru meciuri.

"Pe Gnohere nu-l mai vând. Nu mai pleacă niciodată de la Steaua. Îi fac contract nou. Dacă ne calificăm în grupe, e posibil să îi măresc salariul. Dar îi dau clauză. Mai primeşti 30.000 de euro, dar cu clauză. Îi dau 10.000 de euro în plus pentru fiecare kilogram în minus. Dacă se îngraşă la loc, îmi dă banii înapoi", a declarat recent Gigi Becali.

 

loading...
PUTETI CITI SI...