Ce a patit Gica Hagi cand a plecat aseara de la stadion, dupa victoria uriasa a nationalei U21

Postat la: 22.06.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Ce a patit Gica Hagi cand a plecat aseara de la stadion, dupa victoria uriasa a nationalei U21

Gică Hagi (54 de ani), suporterul de lux al României la acest Euro U21, a trăit la intensitate maximă partida Anglia U21 - România U21, scor 2-4, în care fiul său Ianis Hagi a marcat un euro-gol. La final, "Regele" a fost asaltat de fanii tricolorilor, prezenți în număr mare la Cesena.

Hagi a plecat singur din tribuna oficială, dar a avut parte de un alai cum doar un rege adevărat are parte. Unul dintre fani nu s-a sfiit chiar să-i pupe mâna, în timp ce alți suporteri s-au înghesuit pentru a prinde un selfie cu fostul mare fotbalist. Gică a fost jovial, a acceptat să dea mâna cu toată lumea, să fie fotografiat din toate părțile, asemenea unei vedete de top mondial. La un moment dat, unul dintre cei prezenți în zonă chiar a remarcat: "El este Regele nostru!".

După meciul extraordinar Anglia U21-România U21 2-4, Gheorghe Hagi a intrat în direct, prin telefon, la Digi Sport Special și a lăudat echipa lui Mirel Rădoi pentru performanța incredibilă. "Regele" a avut doar cuvinte de laudă pentru fostul lui jucător, Florinel Coman, și nu a ratat ocazia de a-l înțepa pe Gigi Becali, patronul de la FCSB.

"Felicitări jucătorilor și tuturor celor care au realizat asta, nu a fost ușor, am văzut meciul pe viu, o echipă foarte bună a Angliei, știau ce joacă. Ai noștri s-au sacrificat, au făcut o muncă foarte bună, calitate foarte bună, în fiecare moment a ieșit câte unul în evidență", a spus Gică Hagi.
Gheorghe Hagi l-a ironizat pe Gigi Becali și l-a lăudat pe Florinel Coman

"Acum e bun Coman? Trebuie să învățați să aveți răbdare, cum am învățat și eu, totul se construiește, tânărul jucător are nevoie de timp, până să îl analizezi și să îl judeci", a spus Hagi.

"Ionuț Radu a scos o minge fabuloasă, a venit bara și apoi a venit calitatea lui Coman, pe care eu o știam, acum cred că s-a convins și patronul Stelei. De când Coman a plecat la București, i-am zis că Ilie Dumitrescu trebuie să fie cel mai bun prieten al lui, seamănă foarte mult. Are o calitate extraordinară, ați văzut ce penalty a scos Coman, fabulos", a mai adăugat "Regele".

loading...
PUTETI CITI SI...