Cătălin Moroşanu şi Daniel Ghiţă se provoacă reciproc la kombat

Postat la: 17.12.2018 10:48 | Scris de: ZIUA NEWS

Cătălin Moroşanu şi Daniel Ghiţă se provoacă reciproc la kombat

Cătălin Moroşanu, supranumit "Moartea din Carpaţi", a acceptat provocarea lui Daniel Ghiţă la o nouă luptă. De data asta, vizată este divizia "Glory", care nu le este străină nici unuia dintre ei. Însă există un impediment pentru ca cei doi campioni să se bată în cea mai cunoscută divizie de kickboxing a momentului.

Inteleg ca ai ceva personal cu mine, dar lasa-i pe ceilalti sportivi. Te-am respectat, ai fost numarul 1, acum Benny este numarul 1. Sa dam Cezarului ce este al Cezarului. Nu vrei sa lupti in Dynamite? Foarte bine! Nu vrei sa lupti cu mine aici? Foarte bine. Dar inceteaza sa mai jignesti sportivii. Esti sportiv si stii foarte bine cat de greu este, cate sacrificii se fac din partea ficaruia dintre acesti baieti pentru a fi in ring. Vrei gala neutra? Hai sa o facem! Eu spun ca Glory, acolo unde si eu, si tu, am fost, este singura solutie. Este cea mai mare promotie din lume, cu siguranta nu are interesul sa favorizeze pe cineva, face teste antidoping si cu siguranta arbitrii ar fi si ei neutri daca tot ai frica deciziilor. Tu ai relatii foarte bune acolo, cu siguranta vei reusi sa faci ca acest meci sa aiba loc. Iti cer public sa renunti la meciul cu un sportiv pe care colegul meu de sala, Sebi Ciobanu, l-a batut de doua ori si sa incepi discutiile pentru un meci direct.

Acum nu mai ai nicio scuza! Astept ora si data! Fii barbat, asa cum te-am cunoscut", a scris Morosanu pe Facebook, potrivit sport.ro. Daniel Ghiţă susţine însă că el a avut iniţiativa luptei, provocându-l şi el pe Moroşanu, tot pe Facebook. „În sfârşit, a răspuns Moroşanu la provocarea mea! Cu drame şi minciuni, dar măcar ai acceptat sa lupţi! Sa speram ca nu ne minţi! Eu te am provocat, nu tu pe mine! Eu am cerut ora şi data! Ca sa rămânem la adevăr...

loading...