Belgienii anunta ca inca o echipa cunoscuta il vrea pe Ianis Hagi: "Negocierile sunt avansate"

Postat la: 05.07.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Belgienii anunta ca inca o echipa cunoscuta il vrea pe Ianis Hagi:

Jurnalistii belgieni sustin ca inca o formatie cunoscuta din Europa vrea sa il transfere pe Ianis Hagi, iar discutiile sunt in toi.

Potrivit celor de la voetbalkrant.com, Anderlecht a demarat discutiile pentru transferul lui Hagi junior, acestea fiind cat se poate de bune in momentul de fata.

"Grupul cluburilor mari care se lupta pentru semnatura lui Ianis Hagi s-a marit cu formatia care detine recordul de titluri in Belgia. Conform surselor noastre, negocierile sunt intr-un stadiu avansat.

Aducerea lui Ianis Hagi ar reprezenta o lovitura pentru Anderlecht. Il ultimele saptamani, cel care a fost unul dintre starurile Campionatului European U21, a ajuns pe lista unor cluburi importante, ca Sevilla, Barcelona, Borussia Dortmund sau Ajax", noteaza publicatia citata.

Anderlecht este o echipa care s-ar incadra in tiparul anuntat de Gica Hagi ca fiind dorit pentru viitoarea destinatie a fiului sau, una care sa isi permita sa cumpere jucatori cu sume importante, dar si sa ii ofere sansa de a juca.

Cel mai scump transfer din istoria clubului belgian este cel al lui Nicusor Stanciu, cumparat de la FCSB cu 9,8 milioane de euro, acesta dovedindu-se insa a fi un pariu ratat complet de sefii lui Anderlecht.

Si campioana Belgiei, Genk, este foarte interesata de Hagi junior, antrenorul Felice Mazzu recunoscand ca si-l doreste pe roman.

Viitorul asteapta sa incaseze cel putin 10 milioane de euro in urma vanzarii lui Ianis, ceea ce l-ar transforma pe acesta in cel mai scump fotbalist vandut din Liga 1.

loading...
PUTETI CITI SI...