Bătăuşul fotbalului românesc: Leo Grozavu a mai agresat un jucător! Reacţia clubului

Postat la: 10.07.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

Bătăuşul fotbalului românesc: Leo Grozavu a mai agresat un jucător! Reacţia clubului

Se spune că un antrenor trebuie să fie mai ales un bun pedagog, Din păcate, la ce CV îşi face, treptat, tehnicianul celor de la Sepsi, pare să aibă nevoie urgentă de un psiholog!

Leo Grozavu (52 de ani) tocmai a dus Sepsi Sfântu Gheorghe în prima finală de Cupa României din istoria clubului, însă, după această calificare, s-a mai adăugat o pată neagră pe CV-ul acestui antrenor.

Pe când era la Botoşani, Grozavu i-a dat două palme lui Cătălin Golofca pe bancă, după ce l-a schimbat, sub ochii tuturor. Întreaga scenă a şi fost filmată şi a dat naştere la un scandal monstru care aproape că s-a lăsat cu demiterea lui Grozavu de la FC Botoşani. Au trecut trei ani de la acel incident, însă tehnicianul nu doar că n-a învăţat nimic, dar tocmai a şi recidivat!

La mijlocul săptămânii, presa a scris că Grozavu l-ar fi bătut la masă pe Istvan Fulop (22 de ani), de faţa cu restul colegilor, spargându-i şi telefonul mobil! Totul pe fondul rezultatelor slabe din play-out, unde Sepsi a pierdut ultimele două meciuri. Iniţial, totul a rămas la nivel de zvon. Joi seară însă, povestea a primit şi confirmări oficiale!

După victoria cu Poli Iaşi, scor 3-0, în returul semifinalelor Cupei României, atât Grozavu, cât şi patronul celor de la Sepsi, Laszlo Dioszegi, au recunoscut acest caz urât la Digi Sport.

Ce a spus Leo Grozavu?

*Nu cred că tensiunile sunt importante, în orice familie se întâmplă şi lucruri mai puţin plăcute. Părinţii îşi mai ceartă copiii, aşa e în familie. Asta nu înseamnă că nu-i iubesc, că nu-i susţin. Haideţi să vorbim despre fotbal. Veneam după două înfrângeri, ambele din foarte multe greşeli.

*Am avut discuţii, unele mai aprinse, sunt lucruri care ţin de bucătăria internă. Nu vi le pot spune pe toate.

Ce a spus Laszlo Dioszegi?

*Eu am zis că mâine (n.r. - vineri) să vină toată echipa pentru că de sâmbătă echipa e la Iaşi. Deci, mâine (n.r. - vineri) să vină echipa şi ne întrunim în Comitetul Executiv şi luăm decizii. Vreau să aud părerea antrenorului Leo Grozavu, vreau să vorbesc cu jucătorii şi, după aceea, luăm decizia.

*Să vedem ce o să spună şi jucătorii pentru că e inadmisibil să vorbim de bătaie sau chestii din astea. Eu sper să fi fost doar o mustrare. Eu am vorbit cu 5-6 jucători, nu toţi spun acelaşi lucru. Şi vreau mâine (n.r. - vineri) să stau de vorbă faţă în faţă şi vedem ce se întâmplă. Să ştiţi că şi eu am 110 kilograme, deci nu e aşa uşor (n.r. întrebat, în glumă, dacă îşi ba gardă de corp de teama lui Grozavu). E un tip de nota 10 Leo.

loading...
PUTETI CITI SI...