AC Milan a fost exclusă din cupele europene şi a primit o amendă uriaşă

Postat la: 28.06.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

AC Milan a fost exclusă din cupele europene şi a primit o amendă uriaşă

Presa din Italia anunţă că AC Milan va fi exclusă din cupele europene doar în sezonul următor, lucru confirmat de UEFA. Iniţial s-a spus că gigantul italian va lipsi pentru următoarele două sezoane din competiţiile continentale, dar pedeapsa a fost redusă la jumătate.

AC Milan a fost exclusă din cupele europene pentru următoarele două sezoane, anunţă Gazzetta dello Sport. Motivul ar fi nerespectarea fair-play-ului financiar. "Diavolul" se calificase în grupele Ligii Europa la finalul acestui sezon după ce a încheiat pe locul 5 în Serie A. La scurt timp de la anunţul presei din "Cizmă", UEFA a postat un comunicat pe site-ul oficial cu privire la situaţia clubului.

Singura şansă pentru formaţia care a cucerit de şapte ori Liga Campionilor / Cupa Campionilor o reprezintă apelul la TAS. Pe lângă suspendare, AC Milan a primit o amendă de 30 de milioane de euro. Atalanta va merge direct în grupe în urma acestei decizii, iar Fiorentina va participa în preliminarii. UEFA va publica un raport complet cu privire la situaţia Milanului în următoarele ore.

loading...
PUTETI CITI SI...