Umaniștii susțin Ucraina, dar cer Cotrocenilor demnitate!

Postat la: 23.02.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

Umaniștii susțin Ucraina, dar cer Cotrocenilor demnitate!

Sprijinul României față de Ucraina și față de partenerii euro-atlantici este unul obligatoriu și necondiționat, însă nu trebuie să ne sacrificăm demnitatea, transmite Grațiela Gavrilescu, președintele Forului de Conducere Colegială al PUSL.

„Invazia criminală a Rusiei in Ucraina este o barbarie intolerabilă. Romania are datoria morală și istorică de a rămâne, fermă, alături de partenerii euro-atlantici, în sprijinirea vecinilor aflați în grea suferință.

Această obligatie de onoare nu implică, însă, și sacrificarea demnității noastre", spune Grațiela Gavrilescu, după reacția președintelui Iohannis în scandalul Bîstroe.

Liderul umanist, fost ministru al Mediului, a explicat că impactul asupra Deltei deja este unul semnificativ, iar reacția președintelui a fost dezamăgitoare și că ar putea încuraja tocmai abordări nefavorabile pentru România.

„Așteptam de la președintele meu atât: să ne spună că ESTE o situație gravă de care se va ocupa PERSONAL să o rezolve, cu diplomație, URGENT, în bunele relații pe care dorim să le menținem cu Ucraina!", arată Grațiela Gavrilescu.

loading...
PUTETI CITI SI...