Tudor Chirilă: "Am tot ce trebe', mă bag la primărie!"

Postat la: 07.04.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

Tudor Chirilă:

Într-o postare virală pe facebook, Tudor Chirilă (49 de ani) a anunțat că se înscrie în cursa pentru Primăria Bucureștiului.

"Gata, am tot ce trebe', mă bag la primărie", a glumit actorul și solistul trupei Vama. În realitate, Tudor Chirilă a ironizat o postare a lui Cristian Popescu Piedone, cel care a postat o imagine cu el "înrămat" între flori.

Wekendul trecut, Cristian Popescu Piedone a ieşit, alături de echipa sa de la PUSL, la strâns de semnături. Candidatul a avut la el „măsuţă roz" şi a completat el însuşi listele cu susţinători. În tot acest timp, la dreapta sa a stat un tânăr care purta icoana Sfântului Gheorghe.

„Să nu-mi călcaţi pe adidaşii roşii, da vă rog eu, ca să nu mă deoache lumea! (...) Voi sunteţi puterea mea! Doamne ajută, vă mulţumesc oameni buni! Nu o să vă dezamăgesc! (...) Energia voastră, puterea voastră mă face să fiu cine sunt astăzi. Jur pe icoană că nu am s vă dezamăgesc!", a spus candidatul.

Piedone a împărţit o ciocolată cu un alegător: „Dă ţigara aia jos din gură, am muşcat eu jumate, ia şi tu jumate!". Candidatul a participat la transmisii live numindu-l „fratele" său pe un bărbat pe care atunci îl vedea prima dată.

„Cum a scăpat Sfântul Gheorghe de balaur, aşa VOM scăpa şi NOI, Bucureştiul, de balaurii politici! Cu şoşonii mei cei roşii, să nu mă deoache invidioşii, iau oraşul la pas, să-i ascult pulsul, vocea şi necazul!", a scris Pideone, pe Facebook.

loading...
PUTETI CITI SI...