Silvestru Șoșoacă: "Soacra mea a lucrat sub acoperire pentru serviciile secrete"

Postat la: 27.03.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

Silvestru Șoșoacă:

Soții Silvestru și Diana Șoșoacă se află în procedură de divorț și își aruncă vorbe grele în spațiul public. Soțul senatoarei spune că după intrarea în Parlament, Diana Șoșoacă a evoluat ca notorietate dar a involuat ca om. Silvestru a mai declarat că mama Dianei ar fi făcut parte din serviciile secrete.

„Soacra mea este cunoscută ca făcând parte din servicii încă de pe vremea lui Ceaușescu, încă de 1989. Nu a lucrat oficial, a lucrat sub acoperire, pentru extern. Lucrurile astea se știu, nu aș fi vrut să le discut foarte tare, dar până la urmă, suntem în prag de alegeri și alegătorii chiar trebuie să-și facă o idee clară despre ceea ce se întâmplă acum în SOS România. Partidul ăsta luase atât de mult avânt, încât au venit pe noi, ca și corbii, să ne dărâme câțiva", a declarat Silvestru Șoșoacă.

El afirmase anterior că el și soția sa au divorțat din cauza SIE. Întrebat de la ce a pornit conflictul cu senatoarea Diana Şoşoacă, Silvestru Șoșoacă a declarat:

„Am reușit să finalizez actele de divorţ şi de astăzi sunt oficial în divorț şi mă bucur foarte tare pentru asta. Este o bucurie pentru mine. Am căutat foarte mut echipa aceasta de avocați, pentru că este echipa care a învins-o pe Diana în fiecare proces pe care l-a avut, adică nu au pierdut niciodată în faţa ei. Vor câştiga şi de data asta. După intrarea în Parlament de acum trei ani şi jumătate Diana a involuat ca om. A evoluat ca şi notorietate, a fost poate cel mai prolific senator, cel mai cunoscut politician din ţară cu siguranță, dar a involuat ca om. Cu cât avea mai mult succes în afara casei, în casă lucrurile erau diferite până când nu s-a mai putut locui împreună".

loading...
PUTETI CITI SI...