Semnal interesant din SUA: Klaus Iohannis îl prezintă pe Nicolae Ciucă celor mai importanți lideri mondiali

Postat la: 11.07.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

Semnal interesant din SUA: Klaus Iohannis îl prezintă pe Nicolae Ciucă celor mai importanți lideri mondiali

Președintele Klaus Iohannis și președintele Senatului, Nicolae Ciucă, participă la Summitul NATO din SUA. Din imagini se vede faptul Iohannis a profitat de moment pentru a-l prezenta pe Nicolae Ciucă celor mai importanți lideri NATO.

Este un semnal interesant dat în SUA de către Klaus Iohannis, cel care se află la ultimul Summit NATO și s-ar putea înțelege că le-a prezentat liderilor mondiali "urmașul" său în funcția de președinte al României.

"Au început lucrările Summitului NATO de la Washington, unde particip alături de președintele Klaus Iohannis. Este cea mai importantă reuniune internațională din acest an în domeniul apărării, unde se discută viitorul securității Europei. Ajutorul pe care statele membre îl vor acorda Ucrainei va fi esențial în parcursul ulterior al războiului. Alături de SUA, de Germania, de Olanda și de Italia, România se numără printre membrii Alianței care vor sprijini Ucraina cu sisteme defensive anti-aeriene, menite să protejeze civilii de rachetele rusești. Angajamentul nostru comun a fost apreciat de președintele american Joe Biden, în discursul său din deschiderea Summitului.", scrie Nicolae Ciucă.

loading...
PUTETI CITI SI...