Reuters susține că Andrew Tate a încercat să-i racoleze pe George Simion si Diana Șoșoacă!

Postat la: 01.03.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

Reuters susține că Andrew Tate a încercat să-i racoleze pe George Simion si Diana Șoșoacă!

Andrew Tate a încercat să lupte împotriva acuzațiilor de viol și trafic de persoane în timp ce se afla în custodia poliției, îndrumându-și asociații să recruteze doi politicieni de dreapta, potrivit convorbirilor telefonice ale acestuia, prezentate instanței de procurorii români, scrie Reuters.

Andrew Tate ar fi instruit doi asociați să le spună lui George Simion și Dianei Iovanovici-Șoșoacă că i se înscenează fapte și că o susținere din partea lor ar fi „foarte bună pentru carierele lor".

„Așa că spuneți-le clar: Veți obține multe voturi când Tate va spune că le-ați luat apărarea", ar fi spus Andrew Tate într-o convorbire din 28 ianuarie cu doi dintre asociații săi.

Transcrierile convorbirilor interceptate apar, potrivit sursei citate, într-un document judiciar din 21 februarie, întocmit de oficiali ai Tribunalului București și analizat de Reuters.

George Simion a declarat pentru Reuters că nu a fost niciodată contactat de Tate sau de asociații acestuia și că nu l-ar susține public pe Tate dacă i s-ar cere, iar un purtător de cuvânt al senatoarei Iovanovici-Sosoaca a declarat că discuțiile interceptate sunt "minciuni" menite să o atace.

Contactați de Reuters cu privire la interceptările telefonice, avocatul familiei Tate și un purtător de cuvânt al procurorilor au refuzat să comenteze o anchetă în curs.

Andrew și Tristan Tate sunt cercetați pentru constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi viol.

Curtea de Apel Bucureşti a decis definitiv, luni, ca ei să rămână în arest preventiv, pentru o pentru o perioadă de 30 de zile, după ce contestația le-a fost respinsă. Magistrații au menținut decizia de prelungire a mandatelor de arestare, luată pe 21 februarie, de Tribunalul Bucureşti.

Potrivit anchetatorilor, fraţii Tate racolau tinere sub pretextul începerii unei relaţii de iubire, după care le duceau într-o casă din judeţul Ilfov, unde erau obligate să producă clipuri video, ce erau postate pe site-uri pentru adulţi.

loading...
PUTETI CITI SI...