Rareş Bogdan îl avertizează pe premier: "Paul Stănescu încearcă să îl împringă pe scări pe Marcel Ciolacu!"

Postat la: 10.06.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

Rareş Bogdan îl avertizează pe premier:

Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, a declarat luni, după anunţul secretarului general al PSD, Paul Stănescu, că PSD va organiza Congres săptămânile viitoare pentru stabilirea prezidenţiabilului, că acesta încearcă să îl împringă pe scări pe liderul Marcel Ciolacu.

Cel mai potrivit la preşedinţia României este domnul Nicolae Ciucă, a mai spus Rareş Bogdan. El a precizat că decizia în PNL se va lua după discuţii cu liderii din teritoriu. "Vom sta de vorbă cu PSD mâine, vom avea poziţia domniilor lor, exprimată nu prin presă, ci prin viu grai", mai spus Rareş Bogdan.

"Nu ştiu ce face domnul Stănescu, nu înţeleg de ce este atât de activ în spaţiul public, poate pentru că încearcă să acopere pierderea primăriei Slatina, pe care a pierdut-o ruşinos şi faţa excelentului Mario de Mezzo. Domnul Stănescu încearcă să îl împringă pe scări pe domnul Ciolacu, dar e treaba domniei lor, nu mă bag eu. Nu ştiu ce vor să facă", a spus Rareş Bogdan. "Eu ştiu că cel mai potrivit la preşedinţia României este domnul Nicolae Ciucă, din mai multe motive, legate de carieră, de comportament, de multe ale lucruri", a completat Rareş Bogdan.

Prim-vicepreşedintele PNL a continuat: "Eu sper ca românii să aleagă un om integru, un familist, un om cu frică de Dumnezeu, echilibrat şi care ştie atât politică externă cât şi relaţii internaţionale şi strategie". El a subliniat că decizia în PNL nu va fi luată până nu nu vor sta de vorbă în teritoriu cu liderii de filiale. "Le mulţumim pentru oferta făcută colegilor de guvernare, dar nu vom lua o decizie astăzi sau mâine. Vom avea un Birou Politic Naţional, vom avea un Consiliu Naţional, vom convoca un Congres", a mai spus Rareş Bogdan.

"Nu luăm o decizie discreţionară înainte de a stat de vorbă cu partidul. Noi vom sta de vorbă cu PSD mâine, vom avea poziţia domniior lor, exprimată nu prin presă ci prin viu grai, vom vedea proiecţia lor şi propunerea lor pentru PNL şi după asta vom lua o decizie", a arătat prim-vicepreşedintele PNL.

Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, a declarat luni că săptămâna aceasta va fi hotărâtoare în ceea ce priveşte probabil candidatura la funcţia prezidenţială, pentru că săptămâna viitoare trebuie hotărâre de guvern cu calendarul alegerilor. "Trebuie să hotărâm, mergem separat, mergem împreună", a spus Stănescu, el arătând că va fi o şedinţă a coaliţiei zilele următoare.

loading...
PUTETI CITI SI...