Rareș Bogdan acuză ura din adn-ul PSD și cere o dreapta unită pentru România: Am vrut o colaborare onestă, dar tovarășii aveau agenda lor!

Postat la: 16.11.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

Rareș Bogdan acuză ura din adn-ul PSD și cere o dreapta unită pentru România: Am vrut o colaborare onestă, dar tovarășii aveau agenda lor!

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a reacționat dur după atacul violent al premierului Marcel Ciolacu. El susține că PNL a oferit o "colaborare onestă", dar că prin tot ceea ce face și afirmă prin reprezentanții săi public PSD-ul a dovedit că nu s-a schimbat deloc în 33 de ani: "prefăcătoria, limbajul dublu, interesul pecuniar au prevalat în fața ideii de colaborare onestă". El cere scurt: "Dreapta unită pentru România".

Reacția liderului PNL vine după ce în cadrul unei declarații la Antena 3 CNN președintele PSD l-a acuzat că este "iresponsabil în declarațiile sale" privind guvernarea și deciziile luate în cadrul Coaliției pentru a acoperi reacțiile publice referitoare la ceasul Rolex pe care acesta îl afișase în Piața din Șimleul Silvaniei. "PSD nu s-a schimbat și nici nu se va schimba, are în ADN ura față de societatea civilă și cei care îndrăznesc să acuze fardul pus peste socialismul cu față umană și capitalismul de cumetrie.

În anii 90, Iliescu, Bârlădeanu și Marțian ne făceau GOLANI și tratau presa liberă cu „Măi, animalule", iar după 33 de ani, PSD-ul lui Ciolacu, Tudose și Stănescu, vopsit în culorile curcubeului familiei S&D, a trecut la MITOCANULE. Unele lucruri nu se schimbă niciodată, din păcate. A trebuit să luăm o decizie într-un moment crucial pentru securitatea regională și a Uniunii Europene, asta o știu toți, chiar și cei care pretind că sunt șocați, dar prefăcătoria, limbajul dublu, interesul pecuniar au prevalat în fața ideii de colaborare onestă. Noi chiar am crezut că e posibil, dar tovarășii aveau agenda lor, nu a României." a scris Rareș Bogdan pe pagina sa de facebook.

loading...
PUTETI CITI SI...