Război total în USR. Clotilde Armand, somată să plece de la șefia filialei Sectorului 1

Postat la: 25.06.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

Război total în USR. Clotilde Armand, somată să plece de la șefia filialei Sectorului 1

Mâna dreaptă a lui Clotilde Armand i-a cerut primăriței să se autosuspende din funcția de conducere de la filiala de sector. Cererea vine după ce Clotilde Armand a pierdut alegerile locale.

Oliver Păiuș, vicepreședintele filialei USR Sectorul 1, este cel care îi cere lui Clotilde Armand să se autosuspende până la noile alegeri din partid.

Acesta a declarat că vrea un președinte de filială care să le conducă mai departe destinele politice și de aceea a hotărât să îi solicite lui Clotile Armand demisia de la șefia filialei.

Cererea vine în contextul în care Clotilde Armand a pierdut alegerile pentru Primăria de la Sectorul 1 în fața contracandidatului său George Tuță.

Clotilde Armand rămâne la conducerea primăriei sectorului 1 până în luna octombrie, când va trebui să-și predea atribuțiile noului primar ales.

 

Acesta este al doilea mare scandal din USR după, cel legat de șefia partidului. Cătălin Drulă a renunțat la conducere și nume precum Elena Lasconi sau Cristian Seidler sunt candidați pentru a prelua șefia partidului.

loading...
PUTETI CITI SI...