Proiect de suflet al umaniștilor: O casă pentru un copil instituționalizat din județul Suceava

Postat la: 20.05.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

Proiect de suflet al umaniștilor: O casă pentru un copil instituționalizat din județul Suceava

Umaniștii s-au alăturat unui proiect caritabil pentru a ajuta o tânără instituționalizată să poată avea propria ei casă. Proiectul a fost demarat prin intermediul Asociației caritabile „Maria Ionașcu", fondată de avocatul Daniel Ionașcu, lider PUSL. Asociația a semnat un parteneriat oficial cu DGASPC Suceava pentru a o ajuta pe Iulia să aibă propria sa locuință.

Vineri, la Gura Humorului, a avut loc un spectacol caritabil pentru strângerea de fonduri, cu participarea lui Andrei Păunescu și a Mihaelei Apostol, alături de care s-au aflat Daniel Ionașcu și Lavinia Șandru, coordonator comunicare PUSL.
Proiectul „Casă pentru Iulia Biriș" și-a propus să organizeze mai multe astfel de evenimente caritabile și toți banii strânși vor fi depuși într-un cont deschis pe numele tineri, cu spriinul Nadiei Crețuleac, directorul DGASPC Suceava.
„Ajutorul nu se oferă printr-o instituție ci prin puntea dintre sufletele noastre, devenind astfel fiecare dintre noi, cu sufletul nostru, instituția ocrotirii celuilalt", a declarat Daniel Ionașcu, lider PUSL.
Iulia Biriș este o tânără de 19 ani, care a crescut de mică în plasament. S-a făcut remarcată repede datorită talentului său pentru a scrie poezie și, anul trecut, a avut parte de cea mai mare supriză din viața sa - publicarea primului său volum de versuri.

loading...
PUTETI CITI SI...