Ludovic Orban, detalii neștiute despre Klaus Iohannis: cum se comportă, de fapt, la întâlnirile private

Postat la: 10.06.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

Ludovic Orban, detalii neștiute despre Klaus Iohannis: cum se comportă, de fapt, la întâlnirile private

Fostul prim-ministru şi preşedinte al Partidului Naţional Liberal Ludovic Orban a făcut, la Prima TV, dezvăluiri despre modul în care comunica, în perioada în care era şef al Guvernului, cu preşedintele Klaus Iohannis.

Orban a povestit că marea problemă pe care a avut-o în relaţia cu preşedintele este că acesta „este greu de citit" şi a dezvăluit că Iohannis nu are obiceiul „să dea ordine" şi că formulează „într-un mod uşor digerabil şi acceptabil, chiar şi lucruri care erau greu de digerat şi de acceptat".

„Cu siguranţă comunicarea dintre Iohannis şi Ciucă este diferită de comunicarea dintre mine şi Iohannis. (...) Marea problemă în relaţia cu Iohannis pe care am avut-o este că e un om foarte greu de citit. Relaţiile interumane trebuie să ne facă predictibili, să ne facă deschişi, ca oamenii să poată să înţeleagă chiar după mimică, nu numai după cuvinte, care sunt gândurile noastre, care sunt intenţiile noastre. Iohannis şi-a mascat totdeauna foarte bine sentimentele, emoţiile şi adevăratele intenţii", a afirmat Ludovic Orban în emisiunea Insider Politic difuzată sâmbătă de Prima Tv, informează News.ro.

loading...
PUTETI CITI SI...