Gușă: Cunosc numele agentului francez de informații care l-a recrutat pe Coldea! A ieșit din sistem, iar Coldea a rămas fără sprijin!

Postat la: 04.06.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

Gușă: Cunosc numele agentului francez de informații care l-a recrutat pe Coldea! A ieșit din sistem, iar Coldea a rămas fără sprijin!

Florian Coldea a mers la Ambasada Franței pentru a discuta despre un dosar de la DNA în care era implicată o firmă franceză. E posibil ca Florian Coldea să fi discutat cu ofițerii de informații francezi și despre Clotilde Armand.

Florian Coldea ar trebui să dea declarații cu privire la implicarea sa în dosarul ApaNova, Veolia, care este o companie franceză, ce greblează de la cetățenii Bucureștiului 50 de milioane de euro pe an pentru apa noastră. „Ovidiu Semenescu a avut proasta inspirație să-l susțină pe Klaus Iohannis în 2014. A fost arestat, pentru că Florian Coldea a vrut să-i ‘termine' pe toți cei care i-au fost sponsori de campanie lui Iohannis. Au venit doi colonei de la Paris, au existat și doi martori - Eduard Hellvig și Florian Coldea, care au spus că Semenescu este nevinovat și că este un abuz. Ulterior, Semenscu a fost ținut timp de 9 ani în justiție, a fost urmărit peste tot în lume de către oamenii lui Coldea și s-a încercat arestarea lui în Bulgaria, iar reprezentantul celor de la Veolia în România a devenit un acoperit, Dan Stratan, omul lui Florian Coldea, care de 9 ani ia comision de 4 milioane de euro de la francezi, de la Veolia, din banii noștri, de la Consiliul General al Municipiului București", a dezvăluit Cozmin GușăPlayer video

„Știu numele celui din serviciile secrete franceze care l-a recrutat pe Coldea. Acesta a ieșit din sistem fără să îl lase pe Coldea înscris ca fiind în continuare agent acoperit! Coldea a rămas fără sprijin!", a adăugat analistul politic, explicând astfel de ce puterea lui Florian Coldea se va diminua treptat, în special în prezentul an electoral.

loading...
PUTETI CITI SI...