După succesul la CEDO, victima pro-rușilor a venit în România invitat de umaniști!

Postat la: 03.02.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

După recenta victorie la CEDO, care a hotărât că i-au fost încălcate drepturile, fostul premier al Republicii Moldova, Vlad Filat, a venit la București, la invitația PUSL.

Umaniștii au anunțat debutul unei colaborări cu Vlad Filat, pentru a derula proiecte comune în cele două țări. „Discuțiile dintre liderii PUSL și fostul premier al Republicii Moldova au punctat nevoia ca această etapă să implice realizarea unor proiecte de anvergură, desfășurate în ambele țări, în acele domenii în care impactul acțiunii comune este net superior pentru cetățenii ambelor țări.

Legătura sacră de sânge dintre românii din cele două țări reprezintă baza de la care ambele țări trebuie să plece în depășirea, împreună, a momentului istoric dificil și în a transforma criza într-o oportunitate. Soluțiile la aceste probleme le putem găsi doar împreună cu demnitate, onoare, curaj", spune PUSL într-un comunicat de presă. Vlad Filat a subliniat că o parte importantă a relațiilor dintre cele două țări este legată de investițiile române în Republica Moldova.

„Fiind în București, la Camera de Comerț și Industrie a României, m-am revăzut cu prietenul meu, președintele Mihai Daraban, conducerea acestei instituții, precum și cu reprezentanți ai mediului de afaceri interesați să investească în Republica Moldova. Prezența investitorilor români în Republica Moldova, dincolo de aspectul creării de locuri de muncă, are importanța racordării economiei moldovenești la fluxul economic mondial. Interesul și înțelegerea importanței acestor investiții acum, este conștientizată de mediul de afaceri român. Este important ca și în Republica Moldova să fie înțeles acest lucru", a punctat Filat pe rețelele de socializare.

loading...
PUTETI CITI SI...