Doina Gradea se alătură umaniștilor. Fosta șefă a TVR: "Timpul politrucilor a trecut!"

Postat la: 10.02.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

Doina Gradea se alătură umaniștilor. Fosta șefă a TVR:

Partidul Umanist Social Liberal a confirmat că un nume cu greutate din media s-a alăturat umaniștilor. Așa cum vă anunțam ieri, PUSL aduce în rândurile sale unul dintre cei mai experimentați oameni de televiziune. Este vorba despre Doina Gradea, fost director al TVR.

„Este un pas important în viața mea, o nouă provocare ce vine logic după ani de muncă și o experiență pe măsură în serviciul public. România, clasa ei politică, au nevoie de specialiști, de profesioniști, care să ofere soluții clare și viziune, care nu pot veni decât de la oameni care au dovedit că au aceste aptitudini. Timpul politrucilor a trecut, am văzut destul de clar că se pricep doar la vorbe, promisiuni și mai ales scandal. PUSL este partidul care oferă soluții concrete pentru problemele țării și oameni competenți care să le rezolve", a transmis Doina Gradea.

Cu o carieră de peste 30 de ani în media, Doina Gradea a lucrat pentru Mediafax, apoi a fost unul dintre cei care au fondat Pro TV, a condus Pro TV Internațional timp de 10 ani, apoi, recent, a avut un mandat de patru ani în fruntea TVR. În acea perioadă TVR a trecut la emisia HD, acesta fiind cel mai important eveniment din istoria recentă a televiziunii naționale.

loading...
PUTETI CITI SI...