Diana Șoșoacă în Parlament: Cutremurul din Turcia a fost provocat intenționat!

Postat la: 09.02.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

Diana Șoșoacă în Parlament: Cutremurul din Turcia a fost provocat intenționat!

Senatoarea Diana Șoșoacă a făcut declarații controversate în Parlamentul României. Cunoscută pentru ideile sale inedite, Șoșoacă a acuzat că de fapt cutremurul din Turcia ar fi fost provocat intenționat.

"De trei ani trăim la nivel mondial o adevărată campanie de ucidere în masă, fie prin intermediul unor pretinse pandemii și nevoia iminentă de injectare cu vaccinuri netestate care omoară oameni, fie prin intermediul unor războaie care reduc numărul populației, dar repun pe alte făgașuri politica internațională, reașează polii de putere și modifică granițele. Până când am trăit să asistăm și la producerea de cutremure la comandă?

În fapt, este un atac asupra Turciei din partea mai marilor lumii, cărora le-a displăcut total faptul că au fost puși la punct de Recep Tayyp Erdogan, președintele Turciei. Mai mult, poziția acestuia de neutralitate și mediator în războiul ucraineano-rus a deranjat profund, mai ales că Turcia este a doua mare putere din punct de vedere militar în cadrul NATO. Poziția sa de a bloca aderarea Suediei la NATO, dar și discursul său la Davos, mai ales și gestul său de a pleca în mijlocul conferinței sfidându-l pe Schwab, nu a rămas fără ecou în lumea dură și rece a conducătorilor lumii.

Însă nimeni nu s-a gândit că va fi nevoie să moară oameni, atâția oameni și într-un mod atât de mișelesc și este doar un avertisment. Pentru că nu era zona cea mai populată a Turciei. 150 de replici ale unui cutremur devastator, al doilea mai mare ca primul fără existența unui focar, zona fiind stimulată artificial, armele geologice existând de foarte mult timp, folosindu-se până acum fără a cauza foarte multe victime, probabil pentru experimente. Acum a fost pusă în practică", a spus Șoșoacă de la tribuna Parlamentului.

loading...
PUTETI CITI SI...