Diana Șoșoacă despre candidați: Simion "măscărici", Geoană "muribund politic", Kovesi "trădătoare"

Postat la: 30.10.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

Diana Șoșoacă despre candidați: Simion

Senatorul Diana Șoșoacă, preşedintele partidului S.O.S. România, i-a descris în stilul ei unic pe toţi viitorii candidați la președinția României din 2024.

Într-o emisiunea la Realitatea Plus, Diana Şoşoacă le-a pus etichete dure tuturor celor măsuraţi de sondaje. Primul pe care l-a luat la rost a fost chiar George Simion, liderul AUR: "De ce mi-l arătați pe măscăriciul de Simion când vorbim aici de profesioniști, când ăla nu a muncit în viața lui, n-a avut un job, nu a știut ce e aia să plătească o taxă."

După ce pe ecran a apărut liderul Forța Dreptei, Ludovic Orban, Diana Șoșoacă s-a dezlănțuit și la adresa acestuia: "Alt măscărici, Orban care vine la pupitru la Camera Deputaților și face pe naționalistul".

Nici procurorul șef european nu a scăpat: "Kovesi altă mascaradă, o altă antinațională, o altă trădătoare de țară care și-a bătut joc de antreprenori. Asta pentru management prost a fost dată afară de Tudorel Toader: pentru evaziune de 500 de mii de euro cheltuia 3 milioane de euro, nu recupera nici banii."

"Dar pe Geoană vreți să-l vedeți?", a întrebat-o jurnalista Anca Alexandrescu pe Diana Șoșoacă. Răspunsul a fost unul virulent: "Nu, e un muribund politic!"

Cât despre Iohannis, președintele S.O.S. România a spus că "Ăsta e cel mai mare dintre trădătorii României, puneți Constituția României pe care ăștia o încalcă și o scuipă de fiecare dată când o văd, n-au ce căuta pe televiziuni", a completat Diana Șoșoacă turul vedetelor politice.

loading...
PUTETI CITI SI...