Cum și-a falsificat CV-ul un micuț baron de Vâlcea pentru functii publice și pentru voturi

Postat la: 31.05.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

Cum și-a falsificat CV-ul un micuț baron de Vâlcea pentru functii publice și pentru voturi

Virgil Pîrvulescu, viceprimarul liberal din Râmnicu Vâlcea, candidat la funcția de primar al localității, le-a promis celor din PNL care îl vor vota la alegerile interne ale partidului (în 2021) că le asigură locuri de muncă în două firme de la stat.

Pîrvulescu a promis, în mod ilegal, că liberalii vor fi angajați la societățile primăriei ce vor fi conduse de PNL, a certat-o pe o directoare de școală pentru că nu și-a ajutat colegii de partid chiar dacă abuza legea, dar a povestit și despre cum a fost martorul, dacă nu chiar protagonistul, atâtor episoade de trafic de influență de pe vremea când lucra în cadrul Finanțelor Publice.

Amintim că penelistul a îndeplinit mai multe funcții de control și conducere, între care șef de direcție județean și adjunct național, până în 2021 când a devenit viceprimar.

"Pentru asta trebuie să ne implicăm toți. Bun. Poate că unii dintre dumneavoastră aveți probleme cu ceea ce înseamnă locurile de muncă. Poate că aveți probleme cu zonele în care locuiți. Va trebui să vă ajutăm. Nu îmi cereți lucruri imposibile, dar lucrurile posibile, aveți cuvântul meu de onoare că le voi rezolva. Și în cele două societăți în care suntem deja majoritari, ETA și Piețe Prest, vom reuși să facem treabă (n.r.: la ETA și Piețe Prest consiliile de administrație sunt dominate de liberalii care urmează să pună și directori). Am zis să nu răscolim acum zonele, decât după alegerile de la municipiu. După alegerile de la municipiu, cântul de ordine va fi forță și membri ai PNL. Sau oameni care vin în PNL cu forță."

Virgil Pirvulescu, candidatul liberal de la Primaria Municipiului Ramnicu Valcea, este un impostor in ceea ce priveste studiile liceale si universitare: "Mi-am început pregătirea în domeniul economic încă de la o vârstă fragedă, o dată cu admiterea la profilul contabilitate din cadrul Liceului "Gib Mihăescu", din Drăgășani. După absolvirea liceului am urmat o facultate de același profil, la Academia de Studii Economice, din București." - scrie pe site-ul virgilpirvulescu.ro

Virgil Pirvulescu nu a urmat,insa, nici macar o zi cursurile Academiei de Studii Economice din Bucuresti. Acesta a urmat in perioada 1993-1998 cursurile Facultatii Management Marketing in Afaceri Economice Ramnicu Valcea din cadrul Universitatii Constantin Brancoveanu, FRECVENTA REDUSA, dupa cum reiese din foaia matricola. Mai mult decat atat, Virgil Pirvulescu a mintit si cu privire la studiile liceale, dupa cum reiese dintr-un răspuns scris primit de presa locala de la conducerea Liceului „Gib Mihăescu" din Drăgășani, prin care este negat faptul că Pîrvulescu ar fi fost vreodata elev acolo.

loading...
PUTETI CITI SI...