CTP i-a dat răspunsul lui George Simion: "E limpede că o să mă apuc să împușc oameni..."

Postat la: 18.05.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

CTP i-a dat răspunsul lui George Simion:

Evenimentul tragic din Slovacia, unde premierul Robert Fico a fost rănit grav prin împușcare de către un scriitor, a provocat un schimb de replici între președintele AUR, George Simion, și jurnalistul Cristian Tudor Popescu.

"Cel mai periculos potențial ucigaș din România", este titlul postării de pe Facebook prin care CTP i-a dat răspunsul lui George Simion, care l-a comparat pe gazetarul român cu atentatorul din Slovacia.

„În lumina tragicului accident din Slovacia, având în vedere persoana atentatorului, fac un apel public către autoritățile statului român să nu îi dea niciun fel de armă lui Cristian Tudor Popescu!". Asta glăsuiește filmându-se pe net G. Simion", a explicat jurnalistul.

"Fiindcă pistolarul slovac e scriitor și are 71 de ani, eu scriitor și am 67, e limpede că o să mă apuc să împușc oameni. Sunt selectat, iată, drept cel mai periculos potențial ucigaș din România", a completat cu ironie CTP.

"Cer, totuși, autorităților să facă o excepție și să-mi doneze niște pixuri, că asta e arma pe care o folosesc de-o viață", a încheiat Cristian Tudor Popescu, într-un mesaj.

loading...
PUTETI CITI SI...