Clotilde Armand a fost somată să demisioneze pentru că n-a depus documentele pentru finanțare din PNRR

Postat la: 27.02.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

Clotilde Armand a fost somată să demisioneze pentru că n-a depus documentele pentru finanțare din PNRR

Clotilde Armand și administratorul public al Sectorului 1, Tudor Roșca, trebuie să demisioneze, afirmă tânărul Alexandru Pânișoară, specialist în administrație.

Potrivit acestuia, Sectorul 1 este singurul care nu a depus documentele pentru finanțare din PNRR, pentru modernizarea stațiilor de transport în comun, aducând astfel un prejudiciu important.

„Sectorul 1 este singurul care nu a depus („că nu a știut") Acordul de parteneriat în termenul limită pentru a putea accesa finanțarea nerambursabilă, încălcând astfel HCGMB nr. 545/2022 în vreme ce celelalte 5 sectoare și municipiul București urmează să implementeze sistemul ITS de informare a călătorilor în stațiile de transport public obținând 10 milioane euro nerambursabili, Sectorul 1 obține 0!", spune perseverentul rival al lui Clotilde.

Valoarea totală a finanțării nerambursabile se apropia de 70 de milioane de lei, iar Sectorul 1 ar fi beneficiat cel mai mult de pe urma proiectului, având cele mai multe stații de transport în comun. „În sectorul 1 sunt cele mai multe stații de transport public - 483 (reprezentând 21,2% din totalul de 2.271 din București). Valoarea totală a finanțării nerabursabile fiind 68.327.000 lei. Incompetența ne costă bani și ne scade considerabil calitatea vieții", a conchis Alexandru Pânișoară.

loading...
PUTETI CITI SI...