Ciolacu anunță prăpădul pentru jocurile de noroc: "Le taxez de zece ori mai mult. Nu mă sperie!"

Postat la: 01.11.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

Ciolacu anunță prăpădul pentru jocurile de noroc:

Premierul Marcel Ciolacu spune că nu are ce să discute cu patronii de jocuri de păcănele care vor să plătească în continuare taxe în alte țări. Ciolacu spune că a interzis păcănelele în orașe sub 15.000 de locuitori și că impozitele pentru aceste afaceri vor crește de zece ori!

"Nu mă las până nu termen cu păcănelele. Le-am luat de zece ori mai mult. Ei toți aveau în Transnistria, unde plăteau de zece ori mai puțin. Eu cred miniciunile alea, cu aducem bani? Sunt bani pe nenorocirea oamenilor. Să își ia banii înapoi, banii se întorc în economie, că se duce omul cu ei la familie. Dependența de jocuri de noroc e ca alcoolismul. Ce să caute la comune? Nu va mai fi nicio păcănea la locuități sub 15.000 de locuitori. Vor avea sediu în România. Îi impozitezi. Nu se poate ca pe toată strada lângă școli să fie cinci păcănele. Ai voie în hoteluri, ai intrare separată.

Vine bietul om de la serviciu, bea trei beri și o țuică și pierde tot salariul. Nu mă sperie nimic. Pot să plătească cât vor ei, nu mă opresc cu reforma fiscală", a spus Ciolacu, la Punctul Culminant.

 

loading...
PUTETI CITI SI...