Ce spune Ciolacu despre candidatura Gabrielei Firea la Primăria Capitalei și legătura acesteia cu azilele groazei

Postat la: 01.11.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

Ce spune Ciolacu despre candidatura Gabrielei Firea la Primăria Capitalei și legătura acesteia cu azilele groazei

Liderul PSD a anunțat ce candidați sunt pregătiți de partid pentru Primăria Capitalei la alegerile de anul viitor. Premierul nu a exclus că Gabriela Firea poate fi una dintre opțiunile luate în calcul pentru 2024.

Marcel Ciolacu a declarat că „este posibil" ca Gabriela Firea să candideze la Primăria Capitalei. Premierul a mai precizat și că fostul ministru al Familiei „nu a avut nicio legătură cu azilele groazei".

Președintele social-democraților a anunțat că este posibil ca Gabriela Firea să candideze la Primăria Capitalei, însă, în acest moment, nu există o decizie a partidului privind un alt candidat şi că este prematură o discuţie.

„Este posibil ca doamna Firea (să candideze la Primăria Capitalei -n.r.). În acest moment nu există altă decizie în interiorul partidului ca să fie un alt candidat. Se fac sondaje, se fac măsurători. Să fim corecţi: Gabriela Firea nu a avut nicio treabă cu azilele groazei. Deci, nu a avut nicio legătură cu azilele groazei", a afirmat Ciolacu la un RTV, întrebat dacă Gabriela Firea candidează la Primăria Capitalei.

Marcel Ciolacu a precizat și că nu a avut loc o nouă discuţie în partid pe această temă.

Gabriela Firea a demisionat din Guvern pe 14 iulie, de la conducerea Ministerului Familiei. Decizia a fost luată după discuții cu premierul Marcel Ciolacu în urma scandalului căminelor groazei ce a zguduit România.

Întrebat despre posibile candidaturi ale lui Robert Negoiţă, primarul Sectorului 3, sau Daniel Băluţă, primarul Sectorului 4, Marcel Ciolacu a declarat că „nu au fost discuţii pentru candidatura la Primărie".

loading...
PUTETI CITI SI...