Ce pariu a făcut Lavinia Șandru cu Robert Turcescu?

Postat la: 24.03.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

Ce pariu a făcut Lavinia Șandru cu Robert Turcescu?

"Cristian Popescu Piedone rămâne candidat până la capăt și va fi primarul general al Capitalei" a fost pariul pus de Lavinia Șandru, președinte al Institutului de Studii Social-Liberale cu jurnalistul Robert Turcescu în cadrul emisiunii "Dezbaterile Metropolei" cu Radu Preda.

Robert Turcescu i-a propus Laviniei Șandru ca pariul să fie pe o sticlă de vin, numai că aceasta l-a refuzat pe motiv că nu bea, dar a venit cu ideea: pariu pe un tort cu vișine. Zis și făcut! Robert Turcescu face tortul. Rămâne acum doar să vină alegerile și luna iunie când se coc vișinele.

"Cel mai bun trebuie să câștige. Cristian Popescu Piedone nu se va retrage. Să fie foarte clar", a mai declarat președintele Institutului de Studii Social-Liberale, Lavinia Șandru.

În sprijinul celor spuse de Lavinia Șandru, a venit și declarat lui Popescu Piedone care a declarat că nu se va retrage din cursa pentru fotoliul de primar general. „Eu nu mă retrag, repet nu mă retrag. Lupta mea e la baionetă", a subliniat el, adăugând că "nu am făcut jocul nimănui, mă vedeți pe mine vreo păpușă?".

loading...
PUTETI CITI SI...