Trump a avut o atitudine sfidatoare. Harris s-a impus!

Postat la: 11.09.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

Trump a avut o atitudine sfidatoare. Harris s-a impus!

Dezbaterea dintre Kamala Harris si Donald Trump stârnește ample controverse. Bine organizată, intr-un interval de aproape doua ore, dezbaterea a fost interesantă atât din punctul de vedere al temelor si al răspunsurilor candidatilor, cât si din punctul de vedere al al atitudinii non-verbale.

Vor fi multe comentarii in zilele următoare despre cei doi candidati si se va pune intrebarea cine a câstigat in confruntarea lor.

In mod evident, dezbaterea a accentuat diferentele de abordare dintre republicani si democrati: imigratie, avort, asigurări medicale, programe sociale, politică externă (relatia cu NATO, cu Europa, cu Rusia, cu Ucraina, cu Israel).

In ceea ce mă priveste, Kamala Harris a avut o atitudine care a favorizat-o - pozitivă, indreptată spre viitor, subliniind nevoia de actiune comună, de responsabilitate, inclusiv in ceea ce priveste conflictele din Ucraina sau Gaza.

Donald Trump a avut o atitudine sfidătoare la adresa adversarei sale, preocupat fiind să-si exprime frustrările in legătura cu pierderea alegerilor, atacarea Capitoliului, valul de imigranti/infractori, jignindu-l pe actualul presedinte.

In esentă, aceeasi gama de acuze la adresa administratiei democrate. A afirmat că „Europa ne-a furat", referindu-se la cheltuielile pentru NATO si a avut ca argument, pentru pozitia lui in problemele internationale, sustinerea lui Victor Orban!

Adrian Năstase

loading...
PUTETI CITI SI...