Să-l stârpim din timp la noi pe Omul-Eurovision!

Postat la: 13.05.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

Să-l stârpim din timp la noi pe Omul-Eurovision!

Concursul Eurovision din weekend, deși nu s-a transmis în România, i-a speriat pe cei ce au văzut pe internet pozele aferente sau au citit știrile despre concurenți.

"Omul Negru" al zilei e Omul-Eurovision, alias transumanistul, pentru că așa au apărut publicului atât concurenții, cât și cei care i-au aplaudat și tolerat, dar mai ales cei ce i-au selecționat pe concurenți, așa-zișii specialiști din țările europene prezente în concurs. Exhibiționism deșănțat de tip LGBT, promovarea transumanismului și transgenderismului chiar prin câștigătorul concursului, non-binarul elvețian Nemo, satanismul ridicat la rang de artă, pe scurt: o mizerie uriașă prin care se prezintă anormalitatea. Asta a fost concursul Eurovision, unul în urma căruia (să mă scuzați) până și babele religioase de la țară și-ar fi scuipat în sân și și-ar fi făcut cruce de trei ori dacă ar fi văzut la televizor așa ceva.

Care e concluzia? Că se dorește defectarea Europei și la nivel civilizațional, după ce a fost pusă pe butuci din punct de vedere economic în urma războiului ucrainean, iar pentru acest lucru se folosesc artiști și simboluri anti-creștine. Problema e și mai gravă dacă veți considera și faptul că toți acești concurenți transumaniști, sataniști au fost selectați (de fapt impuși) prin deciziile televiziunilor de stat din țările europene, deci, practic, de către guvernele europene, de parcă dracu' ar fi apăsat pe un buton de comandă și toți s-ar fi supus.

Prin vizionarea omului Eurovision, pe care-l aveți în poză în mai multe ipostaze, pricepeți toți și că LGBT-ismul, transumanismul, transgenderismul, satanismul impuse de la nivelul UE nu mai țin de teoria conspirației. Toate acestea sunt o realitate înfricoșătoare și țin de strategiile absconse, implementate de la nivelul decizional bruxellez. Ei bine, omul Eurovision ne arată (că tot suntem în campanie de europarlamentare) că trebuie, toți cei care ne considerăm normali, să milităm public și dur contra politicilor actuale ale Uniunii Europene, dar mai ales să refuzăm votul pentru orice partid politic ce nu susține reformarea din temelii a UE. Deci să stârpim strategiile sataniste măcar la noi, că în Occident pare că e prea târziu.

Cozmin Gușă

loading...
PUTETI CITI SI...