De ce il va alege Burleanu pe Mutu

Postat la: 10.07.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

De ce il va alege Burleanu pe Mutu

Mai sunt și oameni cu bun simț. Unul dintre ei este Răzvan Lucescu, antrenorul echipei PAOK Salonic, cu care tocmai a câștigat campionatul Greciei.

Vreo 3-4 antrenori luați în calcul pentru a-l înlocui pe Edi Iordănescu la conducerea naționalei României au fost intervievați de presa sportivă. Singurul care a evitat "să-i mănânce coliva" lui Edi Iordănescu, care nu a criticat rezultatele, jucătorii naționalei, tactica de joc sau deciziile lui Edi la CE 2024 a fost Răzvan Lucescu.

Întrebat dacă ar prelua naționala, desigur că Răzvan Lucescu a negat. Nici nu putea da alt răspuns, din moment ce Edi Iordănescu este în funcție. Bunul simț l-a împiedicat. Atitudinea lui Mutu, Șumudică și Bölöni nu mi-a plăcut.

Dacă Răzvan Lucescu ar prelua naționala m-aș bucura, pentru că vorba lui Cicero, inteligența fără caracter nu valorează nimic. Cu Lucescu antrenor, Rapid juca un fotbal frumos, ofensiv. Câștigarea turbulentului campionat grecesc mi se pare o mare performanță.

Nu l-am cunoscut personal pe Răzvan Lucescu și nu l-am agreat nici pe el, nici pe tatăl său, Mircea Lucescu din cauza aversiunii lor față de Steaua, echipa mea.

Din păcate însă, președintele FRF Răzvan Burleanu nu se va orienta spre Răzvan Lucescu. Cum să prefere un cenușiu, un produs de laborator, să lucreze cu un om de caracter? Probabil Burleanu va face alegerea cea mai proastă, adică pe Adrian Mutu.

George Scarlat

loading...
PUTETI CITI SI...