De ce a devenit Canicula noul COVID

Postat la: 18.07.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

De ce a devenit Canicula noul COVID

Alerte peste alerte de caniculă! Cupola de foc care arde România! România fierbe! Ne topim! Alertă! Oameni morți! Incendiile de vegetație fac ravagii! Suntem liberi, dar, zi de zi trăim o nouă teroare psihică mai rea decât în pandemie. Canicula a devenit noul COVID 19, deși marea majoritate a oamenilor încă lucizi observă că astfel de temperaturi erau comune și acum cinci ani de zile, când nimeni nu ne teroriza cu alerte. Observă, dar tac pentru că sunt lași, lipsiți de interes!

E exact ca în pandemie, când deși rata mortalității de COVID 19 era sub 1%, o întreagă țară se isterizase, se vaccinase și era pe punctul să ia gâtul antivacciniștilor. Azi, eroii vaccinați trăiesc fără maști, fără vaccin, fix ca inconstienții pe care îi huleau în pandemie. Asta pentru că turma a primit o nouă direcție, încălzirea globală. Toți mor de cald, leșină și sunt deshidratați în haită.

Medicii și influencerii care ne-au terorizat cu COVID19, dar care apoi au dispărut subit fără să ne mai explice de ce virusul nu mai ucide, au revenit! De data asta, e plin de avertismente despre cât de nocivă e canicula, despre pericole, morți, o tragedie! Pompierii au ajuns din eroi un soi de dispeceri disperați care urlă la nivel național că afară sunt 36 de grade.

Câte grade sunt cu adevărat? Nu știe nimeni, căci între bordul mașinii și telefon sau prognozele de pe site-uri există și diferențe de 12 grade. Să nu vorbim de asfalt, care face ca temperaturile să explodeze sau de lipsa vegetației din marile orașe. Să nu vorbim că dacă verifici prognoza pe trei site-uri, vezi valori care diferă chiar și cu cinci grade. Canicula a ajuns un fel de 'Cine a fost primul, oul sau găina!'

Dar nu temperatura contează, ci panica, isteria și mai ales ce vine. Căci fără isterie, panică nu poți să vinzi nimic! Iar ce urmează e simplu de previzionat, fiindcă nu e nimic nou! Noi politici de taxare a proprietarilor de mașini pe motorină și benzină, noi îndemnuri să stăm cu becul stins și în frig că se încălzește Planeta. S-a ajuns atât de departe cu minciuna încât ni se spune că luna iunie a fost cea mai călduroasă din istorie, când știm cu toții că e fix pe dos și că a plouat zi de zi!

Loredana Codruț

loading...
PUTETI CITI SI...