Cine nu-i cu noi e împotrivă!

Postat la: 18.07.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

Cine nu-i cu noi e împotrivă!

Pe vremuri, un general SRI se lăuda că a creat "un câmp tactic" în justiție, cu soldați credincioși și pioni de sacrificiu. Cu chiu, cu vai, CCR a intervenit și a anulat cele 64 de protocoale ale SRI cu instituțiile publice, y compris cu Parchetul General și cu DNA.,

Azi, un alt general SRI se laudă că practică ingineria socială, adică manipularea la nivel subliminal a populației, pentru a-i fabrica voința. Inclusiv la alegeri, desigur. Generalul zice că noile legi "pă justiție" îi dă dreptul să ceară mandat de la ÎCCJ, de securitate națională, ca să închidă site-uri, pagini de socializare și platforme digitale care "dezinformează" și fac electoratul să își schimbe opinia "normală" (ca și când nu asta s-ar întâmpla la alegeri - schimbarea opiniei electorale ...).

Omul obișnuit va fi făcut să fie convins că reducerea la tăcere a nenorocitului de deviaționist politic și a ereticului care își permite să conteste adevărurile "științei" este un lucru bun și necesar, ba chiar trebuie însoțită de execuția publică, pentru ne-conformitate cu "valorile" comunității. Pentru că doar SRI știe ce e conform și ce nu. Probabil că de aia se constituie poluri de dreapta și cordoane "sanitare" contra mișcărilor politice indezirabile (=ceea ce nu corespunde dorințelor SRI, instrumentul dorințelor păpușarilor externi).

O fi bravadă a generalului, o fi vrei scăpare infantilă comisă sub efectul entuziasmului de a vorbi tinerilor frumoși, liberi și nu prea inteligenți - nu importă. Contează doar că anul 2024 va fi un an în care apele se vor separa: ești cu noi sau împotriva noastră. Ca pe vremurile "bune" ale lui Lenin V.I. Pregătiți-vă: probabil că va deveni periculos al dracu'!

Gheorghe Piperea

loading...
PUTETI CITI SI...