Alo, PCR? Lăsați taxa pe Uter, interziceți terorizarea psihică a tinerilor

Postat la: 12.05.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

Alo, PCR? Lăsați taxa pe Uter, interziceți terorizarea psihică a tinerilor

Că ați aflat, că nu, Guvernul României, cum s-o chema, că oricum toți par la fel, are în plan să salveze populația. Natalitatea a scăzut dramatic, iar guvernul vrea să vină cu măsuri. Și cum să stimulezi tu nașterile dacă ideile antice că femeia e născută să fie de prăsilă nu mai merg? Pai, o iei modern, capitalist și sari cu banul!

Pe lângă ajutoarele de câteva sute de lei aruncate parcă în bășcălie noilor mămici, Guvernul vrea să ofere și parțiale scutiri pe taxa pe salarii. Adică, dacă uterul meu branșat la un mare IQ nu produce, guvernul Ciolacu sau care o fi, mă penalizează la salariu! Frumos, curat comunist! Degeaba am învățat ca proasta să iau salariu mare, dacă nu produc și un copil pentru domnu premier Ciolacu și țară, merit să câștig mai puțin! Egalitate, democrație și... cum era sloganul ala #rezist?

În timp ce Guvernul sare cu pomeni ca să ne folosim uterul, sacul fără fund al FMI le creează românilor senzația FALSĂ că putem trăi veșnic pe datorie. Iar datoria României a sărit de 50% din PIB. Adică, jumătate din ce producem e al altora! Iar tineretul român pare tot mai bolnav și nu pare să aibă chef sa producă nimic decât povești! Toți se visează influenceri și vedete pe OnlyFans! În vreme ce Guvernul dă bani pe cap de nou- născut, în România generațiile deja născute o iau razna. Nu vorbim de droguri, nu mai vorbim de obezitate, nici de analfabetism funcțional, căci astea au devenit o modă.

În România lui 2024 toate mizeriile din Occident devin lingouri de aur virtual! Omul modern a devenit un consumator de vrăjeli care se dau pe bani grei! Tinerilor li se induce ideeea că obezitatea e moștenită genetic și, prin urmare, trece doar cu Ozempic, că nu contează oricum cum arăți, că între depresie și obezitate sau consumul de droguri sau alcool nu e nicio legătură, că părinții noștri ne-au traumatizat toată copilăria și că acum tot ce mai putem face în viață e să fim clienții unor psiholoage care recită prost din ce spunea consumatorul de cocaină Freud, părintele Psihologiei.

Lăsând la o parte că multe din psiholoage sunt niște botoxate neîmpăcate cu propria viață care vând iluzia vindecării de probleme inventate de ele, grav e că tânăra generație crede că e cool! E cool să fie, să fii depresiv, să faci ședințe și tratamente, căci asta înseamnă dezvoltarea personală! S-a ajuns ca dacă ai grijă de cum arăți să ți se spună că oricum vei muri și sănătos, să fii luat la mișto dacă îndrăznești să crezi în tine și să fii certat că nu te duci la psiholog. Să fii sănătos a ajuns ilegal, probabil ai trauma negării! În ziua de zi dacă spui ce muncești sau ce studii ai, te lauzi, dar dacă enumeri traume inventate, esti un om demn, care lucrează la sine!

Grăbit să dea pomeni electorale, guvernul nu înțelege că problema nu e scăderea natalității, ci prăbușirea fără limite a noii generații. Populația asta de viitori adulți slabi, obezi și dependenți de terapie nu poate susține o țară normală la cap, care vrea să producă și să devină o forță! Așa că guvernul ar trebui să lase pomana pe uter și să se pună pe educat tineretul care în prezent e mințit că e bolnav și slab și că nu poate gândi singur. Vreți tineri? Vreți copii? Vreți femei care nasc? Creeați un mediu sănătos, căci identitatea de țară a României nu poate fi o populație din bolnavi care recită povești cu vieți anterioare și dau vina pe părinții lor că la 35 de ani au obezitate!

Loredana Codruț

loading...
PUTETI CITI SI...