Violata de 3 ori la 12 ani a devenit sclava sexuala a unchiului sau pedofil!

Postat la: 20.06.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Violata de 3 ori la 12 ani a devenit sclava sexuala a unchiului sau pedofil!

La 12 ani, Iulia a devenit femeie. Unchiul ei, cu 42 de ani mai mare decat ea, s-a ocupat de asta. Ceea ce s-a intamplat la Iasi in urma cu mai bine de un an este crud, grotesc si cat se poate de strigator la cer.

Iulia, o copila de 12 ani din Barnova, a vrut sa guste viata din plin, dar probabil ca nu s-ar fi asteptat vreodata sa se izbeasca de un asemenea zid. Este greu sa caracterizezi in ziua de azi o pustoaica de 12 ani. Depinde de la caz la caz. Iulia este insa un caz mai aparte. A plecat de acasa de mai multe ori, fara vreun motiv anume. Fara sa spuna nimanui, disparea si statea plecata cu zilele. De cateva ori a ajuns de la Barnova in Valea Adanca, la unchiul ei pe nume Pitu Ioan. Acolo ar fi mers periodic, iar dintr-una in alta viata Iuliei avea sa se schimbe radical. Avea sa devina femeie in cel mai crud mod posibil: violul.

Ioan Pitu o primea pe copila cu bratele deschise, iar in mintea lui se tesea cu noduri groase scenariul unui film de neimaginat. Desi avea 53 de ani si i-ar fi putut fi Iuliei tata sau chiar bunic, nu s-a gandit la nimic cand a inceput sa o atinga. Pitu ar fi inceput "relatia" bolnava cu ceva glume si niste atingeri parintesti. Cum copila de 12 ani plecata de acasa experimenta in fiecare clipa lucruri noi, lui Pitu nu i-a fost prea greu sa o pacaleasca, sub ceva amenintari si promisiuni.

Ioan Pitu era regizorul propriului film. Dupa ce a strans-o pe copila prieteneste de cateva ori, barbatul a inceput sa o atinga in zonele intime. Copila, speriata si adusa in pragul unui contact sexual, nu a stiut cum sa reactioneze si a apelat la cea mai simpla, dar totusi la cea mai grea metoda, la tacere. Pitu i-a distrus copilaria, i-a schimbat adolescenta si a decis sa-i bantuie restul vietii. A violat-o si nu i-a pasat nicio clipa ca pustoaica ii este ruda si ca ii distruge viata. Dupa primul contact sexual pe care Pitu l-a avut cu nepoata sa, nu s-a oprit. A mai urmat unul, apoi altul, si tot asa. Copila s-a intors acasa, la Barnova, dar nu a povestit nimanui prin ce a trecut. Dupa o perioada in care s-a luptat cu propriile ganduri, copila de 12 ani a plecat din nou de acasa. Dupa un timp a fost gasita de politisti si luata la intrebari.

Conform procedurilor, atunci cand un minor pleca de acasa o perioada mai lunga si este la un moment dat gasit, politistii trebuie sa se asigure ca nu a fost victima vreunei infractiuni. Cand politistii ieseni au intrebat-o pe adolescenta unde a fost si de ce a plecat de acasa, fata si-a facut curaj si a povestit totul. Iulia le-a spus politistilor ca a fost violata de Pitu, chiar in casa acestuia. Ea le-a povestit oamenilor legii totul, cu lux de amanunte. Ulterior, dupa ce a fost deschisa o ancheta in acest caz, avea sa iasa la iveala un adevar socant.

Iulia a fost violata de unchiul sau de trei ori. Pe numele lui Ioan Pitu a fost deschis un dosar penal pentru viol in forma continuata si agresiune sexuala. Pentru a se ajunge la asta a fost cale lunga. Abia zilele trecute Ioan Pitu s-a trezit cu politistii la poarta.

Oamenii legii de la Miroslava aveau in mana un mandat de executare a pedepsei. Pitu a fost recent condamnat la 9 ani de inchisoare. Unii ar spune ca Iulia ar putea sta linistita de acum, atata vreme cat bestia care i-a distrus copilaria este dupa gratii si plateste pentru fapta sa. Lucrurile nu stau insa chiar asa. Pe Iulia o va astepta o viata deloc linistita. Cu un bagaj greu si negru, va cauta o cale spre "lumina", insa aceasta cale este greu de gasit. In ceea ce il priveste pe unchiul fetei, cativa ani de puscarie probabil ca il vor marca si il vor face sa regrete, sau poate ca nu. Din pacate, cazul Iuliei nu este singular. Multe adolescente trec prin situatii similare si tac.

loading...
PUTETI CITI SI...