Viața după Marea Resetare: Planurile sinistre ale Forumului Economic Mondial și ale elitelor reprezentate de Klaus Schwab

Postat la: 24.06.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

Viața după Marea Resetare: Planurile sinistre ale Forumului Economic Mondial și ale elitelor reprezentate de Klaus Schwab

Elitele vor să dicteze fiecare aspect al vieții tale, de la ceea ce mănânci, la unde mergi, la de câte ori pe săptămână ai voie să faci duș și să-ți speli lenjeria intimă.

Forumul Economic Mondial (World Economic Forum - WEF) a publicat videoclipuri de propagandă alarmante în care prezintă cum va fi viața după Marea Resetare, planul radical al globaliștilor de a reface economia globală în lumea post-pandemică. Lansarea videoclipurilor urmează unui summit discret organizat de WEF și Adunarea Generală a ONU în Elveția pe tema "sustenabilității". Pe lângă problema de lungă durată a "climei", aceștia au discutat, de asemenea, despre transformarea sistemului fiscal global și crearea de noi rute de migrație "legale".

Scopul central al summitului lor radical a fost de a reorganiza lumea la toate nivelurile până când oamenii vor fi oameni fără posesie, fără pastile, mâncători de carne creată în laborator, în "orașe inteligente" și în haine hipertehnice, conectate în rețea digitală, scrie Reseau International.

WEF a creat videoclipuri scurte, ciudate și de bun augur, care evidențiază modul în care oamenii îi vor ajuta să regândească lumea. Videoclipurile variază de la vaci care nu mai râgâie metan datorită tabletelor, stele de mare create în eprubete pentru a combate schimbările climatice, drone pentru reîmpădurirea în Africa, enzime din sângele uman pentru a stabiliza betonul și igienă precară pentru a salva mediul înconjurător. WEF a promovat, de asemenea, noi vaccinuri cu ARNm împotriva diferitelor boli. În plus, au sărbătorit supravegherea 24 de ore din 24, identificatori digitali pentru îmbrăcăminte, mâncare artificială și cafea.

Case "prietenoase cu clima

În țările în curs de dezvoltare, unde orașul inteligent poate fi încă puțin mai departe, se începe cu case "prietenoase cu clima" realizate cu ajutorul imprimantei 3D. Cine va beneficia de această idee de afaceri? Un sfat: agricultorii din Africa probabil că nu vor face acest lucru.

Sunt proprietari de avioane private pline de umor și călătorii frecvente, precum Klaus Schwab și prietenii săi de la WEF, care sunt preocupați de mediu. Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că acțiunea începe întotdeauna cu cetățeanul, iar cei care fac toate aceste sugestii și cereri nu dau un exemplu.

Sfaturile de spălare ale lui Klaus Schwab

Recomandarea Marelui Reset și acum papă al rufelor, Klaus Schwab, este simplă: nu ar trebui să spălați blugii mai mult de o dată pe lună, puloverele o dată la două săptămâni și pijamalele o dată pe săptămână. Singurele excepții pe care cetățenii ar trebui să le permită sunt lenjeria intimă, care, cu binecuvântarea lui Schwab, poate fi spălată după fiecare utilizare, potrivit Wochenblick.

Vacile nu mai au voie să râgâie sau să urineze afară
FEM dorește ca vacile să înceapă să primească Bovaer, un aditiv furajer produs de compania olandeză Royal DSM NV. Doar un sfert de linguriță de Bovaer pe zi va reduce cu o treime eructațiile de metan pentru o vacă de lapte, spune WEF. Acest lucru ar trebui să facă agricultura prietenoasă cu clima, dar și dependentă din punct de vedere economic.

Gata cu injecțiile genetice "voluntare"

WEF promovează testele efectuate de Moderna pe oameni pentru un "vaccin" împotriva HIV care utilizează tehnologia ARNm. Se laudă că este aceeași tehnologie de succes folosită în "injecția Covid-19". WEF a pus întrebarea: "Ce alte boli ar putea preveni tehnologia ARNm?". În curând ar putea exista o injecție "voluntară" de gene împotriva tuturor bolilor, reale sau imaginare.

Alimente artificiale din laboratoare

Ori de câte ori te poți juca de-a Dumnezeu, WEF-ul este în flăcări. Globaliștii sărbătoresc proiectele care reproduc în laboratoare stele de mare și corali modificați genetic pentru a "stabiliza" ecosistemul din ocean.

Acum puteți lua arici de mare și să le folosiți măruntaiele ca pe o delicatesă pentru a face sushi. Este acesta doar un miraj? Pentru că, în același timp, GEF, Bill Gates & Co. lucrează la carnea artificială care, într-o zi, va hrăni lumea. Cu toate acestea, în timp ce așteptăm carnea noastră creată în laborator, suntem încurajați să mâncăm insecte.

WEF promovează cafeaua cultivată în laborator pentru a reduce defrișările, distrugând în același timp mijloacele de trai ale micilor fermieri.

În noua lume a WEF, animalele consumate de oameni ar trebui să fie hrănite cu alimente cultivate în laborator. De asemenea, ei cred că animalele de companie ar trebui să mănânce alimente crescute în laborator.

Beton cu auto-vindecare

WEF anunță o nouă armă miraculoasă pentru industria construcțiilor: "betonul autovindecător". Betonul conține o enzimă produsă din sânge uman.

În curând, întreaga lume va putea să bea cafea falsă și să mănânce carne și legume false. Nu vi se pare că elitele încearcă să ne omoare?

Alianța de supraviețuire de 24 de ore

WEF vrea să desfășoare drone inteligente în întreaga lume, pentru a salva planeta. Nu este o coincidență faptul că guvernele au folosit drone pentru a depista "violatorii de coroane în timpul crizei coronavirusului". Astfel, ele pot fi folosite pentru a monitoriza oamenii, așa cum se întâmplă deja în China.

Urmărirea hainelor tale va salva planeta, spune WEF. Dacă globaliștii pot urmări pe toată lumea și tot ceea ce vor ei să crezi, lumea ta va deveni cumva mai bună? Marea resetare înseamnă că elitele vor avea un control mai mare asupra vieții voastre.

loading...
PUTETI CITI SI...