Vaccinul anti-nimic. Isteria covid revine în forță: Numarul vaccinatilor la ATI l-a depășit pe cel al nevaccinaților!

Postat la: 07.07.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

Vaccinul anti-nimic. Isteria covid revine în forță: Numarul vaccinatilor la ATI l-a depășit pe cel al nevaccinaților!

Numărul pacienților Covid vaccinați internați în stare gravă la ATI l-a depășit pe cel al nevaccinaților, potrivit ultimului raport publicat de Ministerul Sănătății. În ce privește infectările, 67% dintre cei testați pozitiv provin din rândurile "imunizaților". Cifrele arată clar că vaccinul a fost absolut inutil, în ce privește combaterea pandemiei Covid. Între timp, pandemia a revenit în forță.

În intervalul 27 iunie - 3 iulie 2022 au fost înregistrate 7.726 cazuri noi de persoane infectate cu SARS - Cov-2 , a anunțat Ministerul Sănătății. Totodată, în spitale numărul total de persoane internate în secții cu Covid-19 este de 922, din care 52 la ATI. Dintre cei 52 pacienți internați la ATI, 27 sunt vaccinați împotriva Covid. Decesele se înregistrează doar la pacienți cu comorbidități și, cu mici excepții, la cei cu vârste de peste 70 de ani, procentul vaccinaților decedați fiind aproape egal cu cel al vaccinaților anti-Covid.

Creșterea numărului de cazuri la circa o mie pe zi a determinat Ministerul Sănătății să anunțe repunerea în funcțiune a centrelor de testare. Dat fiind faptul că, potrivit raportului INSP, 67% dintre infectați sunt vaccinați anti-Covid, aproape 5.200 de cazuri pe săptămână se înregistrează în rândul celor injectați, fapt care dovedește o imunitate deficitară a acestora. În urma creșterii infectărilor din ultima săptămână, ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a recomandat utilizarea măştii în spaţiile închise, igiena mâinilor şi aerisirea spaţiilor publice. Mai mult, invocând un Ordin de ministru din 2016, Rafila a anunțat că managerii de spital vor putea dispune purtarea obligatorie a măștior de protecție în interiorul unităților sanitare, pe motiv că s-ar transmite infecțiile nosocomiale. În realitate, bacteriile, fungii și virusurile din spitale se transmit, în principal, prin intermediul mâinilor murdare și prin instrumentele medicale.

Potrivit predicțiilor făcute de Ministerul Sănătății, cu specificarea că acestea nu sunt extrem de riguroase, vârful acestui val din România, care deja a început, va apărea între 7 și 10 august. O variantă mai pesimistă avansată de ministrul Alexandru Rafila a fost ca vârful acestui val să fie spre sfârșitul lunii august, începutul lunii septembrie, cu un total săptămânal de cazuri de circa 70.000, adică 10.000 de cazuri pe zi.

"Rămâne de văzut dacă acest lucru se va confirma în acest fel. Din ce am citit, prezumția este că vârful acestui val în Europa va fi undeva la sfârșitul lunii iulie. Știți că noi avem un decalaj de circa două săptămâni față de restul UE. Din cauza asta, un scenariu rezonabil probabil că o să fie între 14 și 21 august. Acestea sunt date care sunt pur informative, nu reprezintă niciun fel de angajament", a afirmat ministrul Sănătății, Alexandru Rafila.

În timp ce autoritățile și companiile producătoare vorbesc de un nou vaccin, mai eficient, pentru a abate atenția de la inutilitatea celor pe care continuă să le vândă pe piața europeană și nu numai, statele cu procente uriașe de vaccinați sunt copleșite de infectări masive. Cele mai multe s-au înregistrat în Franța, care a depășit 200.000 de infectări pe zi, urmată de SUA, cu peste 180.000 de cazuri Covid, Italia, cu 133.000 de cazuri și Germania, cu peste 130.000 de infectări pe zi. Mai mult de 70.000 de infectări au raportat Brazilia și Spania, iar peste 30.000 de cazuri s-au înregistrat în Australia, Portugalia și Elveția. În ce privește internările, Italia are peste 7.000 de pacienți pe zi, iar Spania, peste 6.000. Totodată, ultimele date statistice arată 141 decese pe zi în Franța, 148 în Spania, 122 în Germania și 98 de decese pe zi în Italia, cauzate de Covid-19.

loading...
PUTETI CITI SI...