Un studiu uriaș, confirmat de experti, arată că milioane de oameni din întreaga lume suferă de probleme grave de sănătate de la vaccinurile ARNm anti-Covid

Postat la: 09.03.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

Un studiu uriaș, confirmat de experti, arată că milioane de oameni din întreaga lume suferă de probleme grave de sănătate de la vaccinurile ARNm anti-Covid

O nouă cercetare publicată în revista Nature Cardiovascular Research, supusă evaluării colegiale (peer-review), atrage atenția asupra zecilor de milioane de noi probleme grave de sănătate care au apărut în întreaga lume de la lansarea Operațiunii Warp Speed.

Apariția "vaccinurilor" împotriva coronavirusului Wuhan (Covid-19) a declanșat o creștere bruscă a tot felul de boli mortale care afectează inima, pielea și creierul, relevă lucrarea. Iar cele mai multe dintre aceste afecțiuni persistă cel puțin 90 de zile după injectare.

Pentru cercetările lor, oamenii de știință au analizat aceleași persoane înainte și după ce au fost injectate pentru a determina modul în care injecțiile au modificat riscul de a dezvolta noi probleme de sănătate. Ei au descoperit că o persoană medie are cu 21% mai multe șanse să primească un nou diagnostic în cele trei luni de la injectare decât în cele trei luni dinaintea injecției.

"Cu aproape 240 de milioane de adulți americani injectați, această creștere se traduce prin milioane de probleme medicale noi în plus, descoperite în lunile de după vaccinare, și zeci de milioane în întreaga lume", explică Alex Berenson pe contul său Substack.

În cele trei luni de la injectare, riscul ca o persoană să dezvolte hipertensiune arterială crește cu 25%, a mai constatat studiul.

În cazul depresiei, eczemei, diabetului și celulitei, riscul crește cu 10-20 de procente după injectare, comparativ cu cel de dinainte de injectare.

Cel mai grav risc dintre toate este miocardita, explică studiul. Faptul de a fi injectat pentru covidie crește riscul de inflamare a inimii cu un uimitor 260 la sută - mai ales dacă sunteți bărbat.

"Miocardita este un efect secundar cunoscut al ARNm, așa că faptul că a avut o rată deosebit de mare de diagnostice suplimentare oferă dovezi puternice că semnalul pe care cercetătorii l-au găsit a fost real", scrie Berenson.

Per total, cercetătorii au descoperit că, în rândul celor 284.000 de adulți cărora li s-a aplicat vaccinul anti-Covid pe care l-au evaluat, aproape 6.000 de afecțiuni noi și suplimentare au fost diagnosticate în cele 90 de zile de la introducerea serului.

"Având în vedere că aproximativ 237 de milioane de adulți americani au fost vaccinați, această estimare s-ar traduce prin aproximativ 5 milioane de diagnostice suplimentare pentru probleme precum diabetul în cele trei luni care au urmat vaccinurilor", spune Berenson. "La nivel mondial, numărul ar putea fi de până la 25 de milioane".

După cum era de așteptat, lucrarea a primit puțină atenție din partea mass-media și aproape nicio atenție din partea guvernului. Aceasta deoarece constatările sale contrazic narațiunea oficială conform căreia injecțiile de covidă sunt "sigure și eficiente".

Un alt studiu din Hong Kong a identificat în mod similar o creștere bruscă a "crizelor" autoimune după injectarea de covidă. Noile episoade de lupus, artrită reumatoidă și diverse alte boli autoimune grave cresc vertiginos ca urmare a injecțiilor.

Studiul respectiv a identificat în mod specific injecțiile cu ARNm ca fiind vinovate. Injecțiile cu virus inactivat de tip chinezesc nu au provocat aceleași efecte, demonstrând că tipurile de injecții de la Moderna și Pfizer-BioNTech sunt probabil cele mai periculoase injecții de covidă disponibile.

"Americanii nu au această opțiune, deoarece Statele Unite nu permit utilizarea vaccinurilor chinezești inactivate Covid", notează Berenson despre cum americanii au primit cele mai rele dintre cele mai rele "vaccinuri", în timp ce China comunistă a primit unele "mai sigure".

În secțiunea de comentarii, cineva a scris că a suferit un blocaj cardiac la câteva săptămâni după ce a fost injectat de Pfizer. A sfârșit prin a i se pune un stent. Cumnatul său a suferit, de asemenea, un atac de cord după a treia injecție, în timp ce sora sa a suferit două accidente vasculare cerebrale după a ei.

"Oamenii pe care îi cunoaștem au dezvoltat mai multe alergii când nu au avut niciodată alergii înainte", a adăugat această persoană. "Acestea nu pot fi explicate cinic, ca simple coincidențe".

loading...
PUTETI CITI SI...