Un om de știință de top: "Nanotehnologia a fost detectată atât în sângele vaccinaților cât și în al nevaccinaților!" VIDEO

Postat la: 06.08.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

Un om de știință de top:

Nanotehnologia a fost detectată atât în sângele persoanelor vaccinate, cât și în cel al persoanelor nevaccinate, potrivit medicului Charles Morgan, fost angajat al CIA și consultant pentru armata americană în domeniul științelor neurologice.

Dr. Morgan le-a vorbit cadeților de la West Point în 2018 despre starea actuală a tehnologiei. El i-a informat pe cadeți cu privire la experimentele din 2013 în care oamenilor li s-au administrat implanturi neuronale care le-au permis să controleze brațele protetice cu ajutorul gândurilor lor. De asemenea, el a discutat despre experimentele în care o persoană poate controla mâinile altei persoane purtând doar o cască EEG. În cadrul acestor experimente, participanții au reușit să transmită informații de la o minte la alta. Amintirile sunt, de asemenea, ușor de șters cu ajutorul acestei tehnologii.

Doctorul Morgan recunoaște că au tehnologia necesară pentru a ținti o persoană individuală și că lucrează la abilitatea de a șterge amintirile oricărui om pe care îl aleg. Cea mai mare provocare pe care au întâmpinat-o acum cinci ani a fost aceea de a reuși să se interfațeze cu hipocampul fără a folosi fire fizice. Iar acesta este, cel mai probabil, unul dintre factorii care au motivat desfășurarea experimentelor COVID. Cu ajutorul microscopiei cu câmp întunecat, doctorul Ana Maria Mihalcea a surprins în detaliu ceea ce literatura științifică descrie ca fiind tehnologii eficiente care există în prezent. Tehnologii precum Quantum Dots.

Quantum Dots sunt nanotehnologii cu capacitatea de a organiza, opera, comunica și construi structuri în sânge. Ei fac acest lucru cu o fotoluminescență reglabilă care poate fi programată pentru a dicta diverse sarcini prin intermediul comunicării optice. Descrierea și imaginile afișate în literatura științifică în comparație cu ceea ce a surprins microscopia în câmp întunecat a lui Mihalcea sunt aceleași. Puteți vedea cum punctele cuantice clipesc în diferite culori, acționând ca o inteligență artificială care dirijează autoasamblarea din jurul lor. În interiorul sângelui se creează bule care acționează ca niște șantiere de construcție. În cadrul acestor bule de construcție, Quantum Dots organizează diferitele materiale în autoasamblare.

Aceste tehnologii se regăsesc atât în sângele celor vaccinați, cât și în sângele celor nevaccinați. În funcție de materialele disponibile, Quantum Dots le vor declanșa în auto-asamblare. Vaccinurile COVID sunt pline de metale rare și grele pentru a realiza tot felul de nanotehnologii. Dar se pare că aproape toată lumea este infectată cu un fel de nanotehnologie. Potrivit mai multor echipe de cercetare, sângele tuturor pare să conțină materialele necesare pentru a produce filamentele și rețeaua de lucru pentru această tehnologie. Mostre de sânge care par a fi sănătoase au fost complet transformate prin aplicarea unui curent electric de doar 10 miliamperi timp de două ore. Și se pare că am putea fi infectați de Chemtrails.

Boala Morgellons a fost raportată pentru prima dată în 2002. Este atunci când fibre sau filamente sintetice cresc în corpul unei persoane. De zeci de ani s-a teoretizat că aceasta ar fi fost răspândită prin Chemtrails. Iar la microscop, se pare că sunt aceleași filamente pe care oamenii de astăzi le numesc cheaguri de sânge. Și ceea ce revistele științifice numesc hidrogeluri autoasamblate. Potrivit lui Dane Wiggington de la Geoengineering watch dot org, nanoparticulele sunt pulverizate în întreaga lume.

Vestea bună este că cercetările doctorului Mihalcea au găsit un remediu. Fierul din sângele infectat a fost oxidat la o stare de 3 plus. Și prin administrarea de antioxidanți se reușește să se dizolve aceste cheaguri de filamente. Ea a descoperit că terapia de chelatare cu EDTA remediază sângele infectat în 3 zile. Și mega-dosarea de vitamina C funcționează de asemenea.

loading...
PUTETI CITI SI...